Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Υπογράφει η Χρύσα Κεσίδου
Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ
Λίγες μέρες μένουν ακόμα. Αυτή τη φορά ελπίζω το Κιλκίς να κάνει τη διαφορά. Έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια την απαξίωση της πόλης μας και τον πανελλαδικό χλευασμό ακόμα και για την ύπαρξή της.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξει αυτό, έχουμε ομορφιές στον τόπο μας και έχουμε τη θέληση και την όρεξη να τις αναδείξουμε. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που θέτει υποψηφιότητα και δεν θέλει το καλό του τόπου ΑΛΛΑ πολλοί από αυτούς έχουν εκλεγεί ξανά στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να κριθούν για όσα έχουν ή ΔΕΝ έχουν κάνει και όχι για το αν είναι φίλοι, συγγενείς , εργοδότες μας κτλπ.

Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες μας να εμπιστευτούν τον συνδυασμό μας, το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ . Είναι ένας συνδυασμός με νέους ανθρώπους και όταν λέω νέους δεν εννοώ απαραίτητα ηλικιακά, αλλά υποψήφιους που θέτουν τον εαυτό τους στην εκλογική διαδικασία πρώτη φορά. Νέοι υποψήφιοι με όραμα ιδέες και όρεξη για δουλειά, άνθρωποι που βαρέθηκαν να βλέπουν τα χρόνια να περνούν και να μην αλλάζει τίποτα ουσιαστικό στην πόλη μας.

Δεσμεύομαι, χωρίς προσωπικά συμφέροντα, να προσφέρω στον τόπο μου έτσι όπως έχω μάθει να κάνω όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι στα κοινά.

- Θέλω μια πόλη προσβάσιμη από ΟΛΟΥΣ.

- Μια πόλη με πράσινο, με όμορφα πάρκα και χώρους άθλησης.

- Μια πόλη χωρίς βασανισμένα ζώα στον δρόμο, με σχέδιο για την ευζωία και την προστασία τους.

- Μια πόλη με ποδηλατόδρομο και ασφάλεια για τους ποδηλάτες μας.

- Μια πόλη που τα σχολεία της λειτουργούν με ασφάλεια.

- Μια πόλη που θα είμαστε περήφανοι για όσα μας προσφέρει.

Ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας αν έχετε και εσείς το ίδιο όραμα για την πόλη μας.

Όλοι μαζί θα φέρουμε την αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.