Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Επιτέλους κάτι ευχάριστο στο Κιλκίς του 2045 μΧ!

- Η νέα δήμαρχος Κιλκίς εγκαινιάζει το μεγαλύτερο κέντρο διαλογής σκουπιδιών στη ΝΑ Ευρώπη!
-  Κέρδη εκατομμυρίων για δήμο και τοπική οικονομία!
-  Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας!
-  Οι άραβες επενδυτές ενθουσιάστηκαν με την Κιλκισιώτικη συμπεριφορά!

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Η νέα δήμαρχος Κιλκίς κ. Ντανιέλα Αλμπένια, δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει την ικανοποίησή της, από ένα ακόμη επίτευγμα που κατόρθωσε σε μόλις δύο χρόνια από την εκλογή της. Αξιοποιώντας ένα θέμα που όλοι στο παρελθόν το έβλεπαν σαν πρόβλημα, ενώ αυτή το είδε ως ευκαιρία για την ανάπτυξη του Κιλκίς.

Όπως δήλωσε στη CNN GNOMI Kilkis: «Στις ανεπτυγμένες και πλούσιες χώρες όπως η Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία κτλ, γνωρίζουν πολύ καλά εδώ και δεκάδες χρόνια, πως «τα σκουπίδια είναι χρήματα». Για εμάς στο Κιλκίς πλέον τίποτα δεν θα πηγαίνει χαμένο! Οι ξένοι έχουν ξεφύγει προ πολλού από την απλή έννοια της ανακύκλωσης και του «μπλε κάδου» και έχουν φτάσει σε σημείο να εισάγουν σκουπίδια! Γιατί όχι κι εμείς;

Καταφέραμε με ουσιαστική εκμετάλλευση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εθνικών κονδυλίων αλλά και αράβων επενδυτών, να δημιουργήσουμε σύγχρονες υποδομές φτιάχνοντας ένα τεράστιο εργοστάσιο, όπου γίνεται πρωτοποριακή και σύγχρονη διαλογή, πραγματική ανακύκλωση, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των σκουπιδιών χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας, θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού για όλο το Κιλκίς! Υπόψη ότι θα παίρνουμε τόνους σκουπιδιών από άλλες πόλεις. Θα μας πληρώνουν και εμείς θα τα αξιοποιούμε για όφελός μας»
και συνεχίζει:

«Θα δημιουργήσουμε εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας, το Κιλκίς θα λάμπει αφού τα χρήματα ξαναπέφτουν στην τοπική αγορά με επιπλέον προσλήψεις και αγορά οχημάτων-κάδων κτλ, οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι και με σεβασμό προς το Δήμο αφού βλέπουν πως κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την ποιότητα ζωής τους. Αυτά στον πολιτισμό και ειδικά στο Κιλκίς του 2045 μΧ!»














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.