Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (26/9/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικά στην Θεσσαλονίκη για τέσσερα τμήματα
Στην Θεσσαλονίκη αγωνίστηκαν τέσσερα ηλικιακά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Στο «Άλκης Καμπανός» η Κ14 «Μάντσεστερ» αντιμετώπισε την West Soccer Academy. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλές φάσεις για τον Αλέξανδρο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-4 για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Η δράση μεταφέρθηκε στα γήπεδα του Μακεδονικού με την Κ11 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να τίθεται αντιμέτωπη με την Κ12 του Αγροτικού Αστέρα. «Γερό τεστ» για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου που έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Σε καλό επίπεδο και η Κ12 «Παρί» παρά την ήττα της από την Κ11 του ΠΑΟΚ, αφού οι παίκτες του Αλέξανδρου έβγαλαν ποιότητα ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν μάλιστα στο παιχνίδι.

Τέλος η Κ15 «Μάντσεστερ» αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Η αυξημένη θερμοκρασία έπαιξε τον ρόλο της μιας και είχαμε αρκετό παιχνίδι κέντρου, με τον Αλέξανδρο να βγάζει ευκαιρίες, να μένει πίσω στο σκορ, όμως λίγο πριν το φινάλε να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 με τον Γκόγκο.

Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο Κύπελλο

Τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς πέτυχε για τον πέμπτο όμιλο ο Αλέξανδρος Κιλκίς με 8-1 το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Μεγάλη Στέρνα.

Πολύ γρήγορα ο Αλέξανδρος έφτασε στα γκολ στο Δημοτικό Στάδιο, με τους προπονητές Γιώργο Δαϊλλίδη και Γιάννη Ιασωνίδη να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τους παίκτες τους.

Δύο τέρματα από τον Γιατισάκη στο 3’ και στο 9’, άλλα δύο από τον Ζορμπά στο 17’ και στο 53’, ισάριθμα και από τον Δεμερτζή στο 31’ και στο 38’. Μία φορά βρήκαν δίχτυα οι Μακάριος στο 56’ και Μπελίτσας στο 77’.

Η Μεγάλη Στέρνα μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Πανοδήμου στο 55’, ενώ ο Παυλίδης είχε οριζόντιο δοκάρι για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο 15’.

Το Σάββατο ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει στην Ευκαρπία τη Νίκη και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Πότκα, Παυλίδης (46’ Κακαβίτσας), Κουρτεσίδης (62’ Σακαλής), Κυπρίτης, Κόλα, Μπελίτσας, Γιατισάκης (57’ Κότσι), Μακάριος (57’ Γρίβας) , Ζορμπάς (62’ Χριστοφορίδης), Δεμερτζής.

Φιλικά για τις δύο Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δυνατό φιλικό στην Θεσσαλονίκη για την Κ17 «Ίντερ» απέναντι στην Κ15 του Μακεδονικού η οποία λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League στην ηλικιακή της κατηγορία.

Ωραίος αγώνας με γρήγορο ρυθμό και νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς με 2-0. Ο κ. Δαϊλλίδης είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν στο γήπεδο ποιότητα και να δημιουργούν μέσα από συνδυαστικό ποδόσφαιρο πολλές ευκαιρίες για την επίτευξη τέρματος.

Εν τέλει στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Χριστοφορίδης και στα μέσα αυτού ο Ξυγαλατάς χρίστηκαν σκόρερ, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να δείχνει έτοιμος για τον απαιτητικό όμιλο της Κ17 στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πρώτος φιλικός αγώνας για φέτος για την Κ17 «Τσέλσι» στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού απέναντι στην Α.Ε. Ρετζικίου. Μπορεί να ήρθε η ήττα με 2-0, αλλά αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν τον έλεγχο, όμως σε δύο στιγμές αδράνειας δέχθηκαν τα δύο τέρματα. Μέσα όμως από τα συνεχή παιχνίδια θα έρχεται η βελτίωση πρώτα από όλα και εν συνεχεία τα αποτελέσματα.

Φιλικά σε Πολύκαστρο και Θεσσαλονίκη

Στο Πολύκαστρο βρέθηκαν την Κυριακή η Κ8 «Πόρτο», η Κ10 «Νάπολι», η Κ12 «Λυών» και η Κ14 «Τότεναμ» για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με την τοπική Αθλητική Ένωση. Πολύ καλοί αγώνες με αρκετά τέρματα, και διασκέδαση για όλα τα παιδιά.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν επίσης είχαν το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη η Κ7 «Λίβερπουλ», η Κ9 «Μπάρτσα», και η Κ10 «Φιορεντίνα» στα γήπεδα το Μακεδονικού. Πολύ καλή παρουσία για όλα μας τα τμήματα, που έδειξαν ποιότητα, έπαιξαν σωστό ποδόσφαιρο και το κυριότερο το διασκέδασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.