Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Τα νέα του Δημοτικού Συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ (26/92023)

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας

Αγαπητές και αγαπητοί μου συνδημότες,
Τον Σεπτέμβριο του 2019 αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου και ταυτόχρονα αναλάβαμε την υποχρέωση να υλοποιήσουμε την προγραμματική δέσμευση της «Παιονίας της Προόδου».

Εργαστήκαμε συστηματικά για να κάνουμε το όραμα μας πράξη. Αγωνιστήκαμε για να πετύχουμε λύσεις στα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετώπισε ο τόπος μας, τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα σας κοιτάμε στα μάτια με ικανοποίηση γιατί: Καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αρνητική πορεία του δήμου μας, να φροντίσουμε τους δημότες που είχαν ανάγκη, να βελτιώσουμε τις δομές μας , να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές του τόπου μας, να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε μεγάλα έργα αντιμετωπίζοντας με σεβασμό το φυσικό περιβάλλον.

Βελτιώσαμε τις λειτουργίες των υπηρεσιών αντιμετωπίζοντας με περισσότερο σεβασμό τους δημότες.

Προβάλαμε τα πλεονεκτήματα του όμορφου τόπου μας, την πολιτιστική μας παράδοση, βελτιώσαμε τις υποδομές εκπαίδευσης και φροντίσαμε τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους πολίτες.

Βελτιώσαμε την καθημερινότητα των κατοίκων μας ανανεώνοντας οχήματα, μηχανήματα και ανακαινίζοντας τις υποδομές όπου αυτό ήταν απαραίτητο και εφικτό.

Μπορέσαμε με όραμα και συστηματική δουλειά, με γνώση και σχέδιο να βάλουμε τις βάσεις για την Παιονία που μας ενώνει και μας αξίζει.

Σήμερα με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας απευθυνόμαστε σε όλους τους ενεργούς δημότες και ζητάμε ξανά την εμπιστοσύνη τους προς την παράταξη μας, στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Φίλες και Φίλοι

Έχω την τιμή να ηγούμαι ενός ψηφοδελτίου που απαρτίζεται από ανθρώπους της εργασίας, των γραμμάτων, του μόχθου και της προκοπής που αγαπούν τον τόπο και που ασπάζονται τις αρχές της παράταξης μας.

Ενός ψηφοδελτίου που καταρτίστηκε με διαδικασίες σύνθεσης και συνεννόησης από ενεργούς δημότες που τους χαρακτηρίζει η αυτοδιοικητική συναντίληψη, η προσφορά και η αγάπη για τον τόπο.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού μας δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να αφουγκράζομαι τις ανάγκες όλων των δημοτών και να φροντίζω να βρίσκω λύσεις για την ικανοποίησή τους.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω την ανοδική πορεία του τόπου μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Δεσμεύομαι να μην επιτρέψω η Παιονία να γυρίσει πίσω.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.