Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιώργου Ιωαννίδη

Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια, τους οικείους αλλά και τους συνεργάτες του μακαριστού πλέον Γεωργίου Ιωαννίδη, Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς για την αιφνίδια κοίμησή του.

Ο μακαριστός υπήρξε συνεργάτης της Ενορίας μας στον φιλανθρωπικό Τομέα του Ενοριακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου παραχωρώντας, με την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου, κάθε χρόνο δύο αίθουσες ώστε να στεγαστούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Μάλιστα δε προσέφερε πάντοτε και γραφική ύλη για τις ανάγκες των συμμετεχόντων μαθητών που προέρχονται κυρίως από πολύτεκνες και άπορες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ευχόμαστε ο Αναστάς Κύριος να αναπαύει την μακαρία ψυχή του και να χαρίζει παρηγοριά και ελπίδα στους οικείους του.

Το δε φιλάνθρωπο παράδειγμά του να εμπνέει όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.