Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 15/7/2023, 7:28 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη σήμερα (15 Ιουλίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μαζί με συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, συνολικά 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Επίσης κατασχέθηκαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν και εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης. Στην οικία του συλληφθέντα διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ποσότητα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/1352504828812515

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα, σε έρευνα του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στον χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν 6 μικροδέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10,1 γραμμαρίων. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 1ης Ιουλίου 2023 διέρρηξε σταθμευμένο όχημα σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Επίσης την ίδια ημέρα αφαίρεσε από οικία σε άλλη περιοχή της Πέλλας 1 ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα άδειο πορτοφόλι.

Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο σε Χαλκιδική και Κιλκίς 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης

Εντοπίστηκαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, το τελευταίο διήμερο, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε περιοχές της Χαλκιδικής και του Κιλκίς και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη προχθές (12 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Αθηνών, για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, λαθρεμπορίας και πλαστογραφίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 50 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο προσωρινής διαμονής του, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 πιστόλι κρότου με γεμιστήρα.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ξάνθης, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στην τέταρτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθησαν 
προχθές (13 Ιουλίου 2023) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας και ημεδαπή γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε ως υπάλληλοι – προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματος να λειτουργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνδεδεμένους με κεντρικό υπολογιστή, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του παραπάνω καταστήματος σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ συνελήφθησαν και ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες, που συμμετείχαν στα παράνομα τυχερά παίγνια. Οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη π
ροχθές (13 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του αλλά και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, συνολικά 4 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 46,4 γραμμαρίων.

Τροχαίο δυστύχημα

Προχθές (13 Ιουλίου 2023) και ώρα 15.45 περίπου, στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος αλλοδαπός άνδρας, συγκρούσθηκε με Δ.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.