Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

(Video) Μεγάλη μουσική συναυλία αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη


Γράφει Μόνικα Σωτηριάδου
Μια βραδιά καλοκαιριού με γνήσια Ελληνική κουλτούρα έζησαν όσοι βρέθηκαν στο θέατρο λόφου Κιλκίς από το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο "η πόλις".

Σημετείχε το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του πολιτιστικού και φιλανθρωπικού συλλόγου Αρμονία.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Από την πρώτη στιγμή φαινόταν η επιτυχία της παράστασης στην ψυχολογία του θεατή.

Το στήσιμο των σκηνικών αντιγραφή λαϊκού πάλκου, καθώς και η μουσική που υποδεχόταν τον κόσμο σε συνδυασμό με το καλωσόρισμα από τους καλλιτέχνες.

Στο ξεκίνημα με γνωστά τραγούδια του Τσιτσάνη, ο ψίθυρος που ακουγόταν στο θέατρο έμοιαζε με εκείνη την ανεξήγητη μαγεία όταν κλείνεις τα μάτια και η μουσική σε ταξιδεύει στο παρελθόν δίνοντας την ευκαιρία στο μέλλον.

Η μεγάλη αγκαλιά στο θέατρο λόφου ζεστή και φιλόξενη ένωσε την μεγάλη παρέα σε όσους επέλεξαν για να την ζήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί η κίνηση από την μεγάλη γαλακτοβιομηχανία Κουκάκη που μοίρασε σε όλους τους εργαζόμενους δωρεάν εισιτήρια στηρίζοντας την πολιτιστική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.