Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

“Ρεμπέτικο Project” από τον Μουσικό Σύλλογο "JAM" με συμμετοχή των συγκροτημάτων του

Σάββατο 13 Μαίου 20:00 στο συνεδριακό κέντρο Δήμου Κιλκίς
Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου "JAM'
Επί της Κ. Γαβριηλίδη 15 της πόλης του Κιλκίς, εδρεύει από τον Σεπτέμβριο του 2020, οπότε και πήρε σάρκα και οστά ο Μουσικός Σύλλογος JAM. Αποτελούμενος κυρίως από ερασιτέχνες μουσικούς και εραστές της μουσικής τέχνης, κατάφερε να σταθεί όρθιος εν μέσω της πανδημίας του Κορωναιού και να ξεκινήσει να βάζει σε σειρά τους στόχους του.

Ένας από αυτούς είναι και το “Ρεμπέτικο Project” .

Μια προσπάθεια μελών του συλλόγου να αποδώσει λίγο διαφορετικά, πάντα όμως με σεβασμό στο συγκεκριμένο ύφος μουσικής, γνωστές σε όλους ρεμπέτικες -και όχι μόνο- επιτυχίες, βάζοντας την πινελιά του, η οποία βασίζεται σε επιρροές από ένα μεγάλο φάσμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως rock, reggae, stoner κ.α.

https://youtu.be/RqM2yuksijg
https://youtu.be/PlMLT1hkhvQ

Θα παίξουν με σειρά εμφάνισης

SADMAN V (ελληνικό ρόκ)
Sleazy lynxxx (Hard 'n' heavy)
Ρεμπέτικο Project” (Ροκ Διασκευές ρεμπέτικων)
Σαμποτάζ (ελληνικό ρόκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.