Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Σαββατοκύριακο αγώνων για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Γράφει ο Φίλιππος Μισαηλίδης
Στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ υπήρχε προγραμματισμένο το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 στην Κατερίνη και το αλτικό τρίαθλο στο Κιλκίς το διήμερο 29 και 30 Απριλίου για τα σωματεία της κεντρικής Μακεδονίας. Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε και στις δύο διοργανώσεις καθώς βρισκόμαστε σε αγωνιστική περίοδο για τον στίβο.

Το πρωί του Σαββάτου στην Κατερίνη στο βοηθητικό στάδιο ρίψεων πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της σφυροβολίας κοριτσιών όπου συμμετείχε η Αναστασία Ξοπλίδου. Η νεαρή ρίπτρια που ανήκει στην μικρότερη κατηγορία και μάλιστα στην πρώτη χρονιά, κατέλαβε την 1η θέση μένοντας μακριά από τις δυνατότητές της με καλύτερη βολή στα 22,38μ. 

Η αθλήτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη έχασε την ευκαιρία για ένα ατομικό ρεκόρ όμως πήρε πολύτιμες εμπειρίες καθώς ασχολείται με το αγώνισμα εδώ και λίγους μόνο μήνες.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 30/4, στο στάδιο του Κιλκίς διοργανώθηκε το αλτικό τρίαθλο για την κατηγορία Κ14 όπου οι αθλητές-τριες αγωνίστηκαν στα 60μ. με εμπόδια, στο άλμα σε ύψος και στο άλμα σε μήκος. 

Η Χριστίνα Κουρτίδου με 180 βαθμούς κατέλαβε την 9η θέση σε σύνολο 28 αθλητριών με επιδόσεις 13,40 στα 60μ. με εμπόδια, 1,15μ. στο άλμα σε ύψος και 3,89μ. στο άλμα σε μήκος. Επόμενη στην κατάταξη για τον ΓΑΣΚ ήταν η Μαρία Νικολαΐδου που βρέθηκε στην 18η θέση με 130 βαθμούς και 13,50 στα 60μ. με εμπόδια, 1,00μ. στο άλμα σε ύψος και 3,20μ. στο άλμα σε μήκος. Η Αναστασία Κατσιάνου στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες πήρε την 24η θέση με 95 βαθμούς και 17,30 στα 60μ. με εμπόδια, 1,00μ. στο άλμα σε ύψος και 3,30μ. στο άλμα σε μήκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.