Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Η παροχολογία καλά κρατεί...

Γράφει η Δέσποινα Μαλιαρα
Υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς με το "ΜεΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη"
Η παροχολογία μεταξύ των 2 κομμάτων ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικούν την εξουσία καλά κρατεί τις 2 τελευταιές εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο ένας εν μέσω εξετάσεων και πανελλαδικών, υπόσχεται κατάργηση της βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια, καλό είναι δεν μας πειράζει καθόλου, ο άλλος δίνει pass 150€ στος νέους μόλις κλείσουν τα 18, ούτε για τα εισητήρια τους δεν φτάνουν! Και συγχρόνως υπόσχεται αύξηση επιδομάτων παιδιού στο δημόσιο κι αυτό καλό είναι. 

Όμως έχουμε σκεφτεί ότι υπάρχουν εργαζόμενοι 2 ταχυτήτων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα; Και μιας και είναι η ώρα που δίνουν, ας ενεργοποιήσουν το επίδομα παιδιού, το επίδομα γάμου το επίδομα πτυχίου και τις 3ετίες στον ιδιωτικό τομέα.
Ξέρετε ότι οι συμβασιούχοι που εργάζονται στο δημόσιο & την τοπική αυτοδιοίκηση και βγάζουν ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς του δημοσίου, αμοίβονται με τον κατώτατο μισθό χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας, πτυχίου και επιδομάτων; ζώντας με την επισφάλεια μιας προσωρινής εργασίας.

Και όσο βεβαία πλησιάζουμε προς τις εκλογές οι υποσχέσεις τους θα αυξάνονται, μιας και δεν έχουν κόστος.

Εμείς στο "ΜεΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη", παλεύουμε για να δυναμώσουμε τη φωνή μας μέσα στη βουλή, για τους νέους τους άνεργους τους αγρότες τους
 χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, για ένα δίκαιο κράτος όπου ο πολίτης δεν θα περιμένει την ελεημοσύνη των pass και των υποσχέσεων που δεν υλοποιούνται, αλλά θα ζει με αξιοπρέπεια.

Γιατί κάποτε θα πρέπει να στηρίξουμε και τους πολίτες στην περιφέρεια, να μην τους διώχνουμε από τον τόπο τους, να έχουν ίδιες και ίσες ευκαιρίες, στην υγεία την εργασία τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

Γι' αυτό τώρα είναι η ώρα για την Ρήξη γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς, ψηφίζοντας ΜεΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.