Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Τα νέα του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς (7/4/2023)

Δελτίο τύπου Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς
- Το Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά για την δωρεά ενός σύγχρονου Προτζέκτορα την Ψυκτική Κιλκίς και ιδιαίτερα τον κ.Ελευθεριάδη Γιώργο. Το πολύτιμο δώρο που θα συμβάλει στην βελτίωση της κατάρτισης παρέλαβε από τον κ. Ελευθεριάδη η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κιλκίς κ. Δέσποινα Μαυρίδου.


Την Τρίτη 04/04/2023 η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κιλκίς κα Δέσποινα Μαυρίδου συναντήθηκε στους χώρους Διοίκησης του ΔΙΕΚ με την εκπρόσωπο του σωματείου Omnes κα Χαρούλα Καραμπίδου και Πρόσφυγες πολέμου από την Ουκρανία .
Κατά την επίσκεψη έγινε ενημέρωση από την κα Μαυρίδου με την βοήθεια της Διερμηνέως κας Γρηγοριάδου Αλίνας, για τις τρέχουσες ειδικότητες του Ιδρύματος κατάρτισης και συζητήθηκε η δυνατότητα που έχουν όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν Τμήματα κατάρτισης στο ΔΙΕΚ Κιλκίς.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους κατάρτισης και των εργαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.