Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

5 (πέντε) θέσεις με πλήρη υποτροφία για τα παιδιά του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου
Στο πλαίσιο της επιτυχίας της ομάδας του Ομίλου Microgreens-Magicgreens, για την κατάκτηση της Πρώτης πανευρωπαϊκής θέσης στον διαγωνισμό GEN E, το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει 5 (πέντε) θέσεις για τα παιδιά του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου που συμμετείχαν στον Όμιλο Microgreens-Magicgreens, με πλήρη υποτροφία (η υποτροφία περιλαμβάνει το σύνολο των διδάκτρων, τη διατροφή στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και την εκπαιδευτική εκδρομή) για το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES Youth Entrepreneurship Summer School) που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29.6.2023-13.7.2023στην Αθήνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στους μαθητές/τριες (4 μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου και έναν μαθητή της Β’ Λυκείου) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου που θα λάβουν μέρος στο Θερινό Σχολείο θα δοθεί η δυνατότητα για συστηματική κινητοποίηση και καθοδήγηση σε πρωτοβουλίες που δημιουργούν, ενισχύουν και αναπτύσσουν την επιχειρηματικότητα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

To Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES Υouth Entrepreneurship Summer School) είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στους/στις μαθητές/τριες τη δυνατότητα βιωματικής μάθησης του πως δουλεύει μία επιχείρηση καθώς και μία γενικότερη εικόνα του επιχειρηματικού κόσμου. 

Κατά τη διάρκεια του θερινού σχολείου επιτελούνται σεμινάρια αλλά και πρακτικά εργαστήρια τα οποία υλοποιούνται από καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και από καταξιωμένους επιχειρηματίες που μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και δίνουν στους/στις μαθητές/τριες μια εικόνα του επιχειρείν.




1 σχόλιο:

  1. ο Όμιλος και ο συντονισμός είναι του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς και νομίζω ότι πρέπει να αναφερθεί και να τονιστεί για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Βάση νόμου στους ομίλους μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από τις 2 βαθμίδες εκπαίδευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.