Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μοιράζεται την κορυφή ο Αλέξανδρος
Εβδομη νίκη στη σειρά για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, μιας και πέρασε με 3-1 το μεσημέρι της Κυριακής από την έδρα του Βαπτιστή, και συνεχίζει να βρίσκεται ισόβαθμος στην κορυφή της κατάταξης με τη Νέα Σάντα. Μία αγωνιστική έμεινε πια για την λήξη της κανονικής περιόδου στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, με τον Αλέξανδρο να υποδέχεται τη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο τα Λιβάδια.

Ο δυνατός άνεμος στον Βαπτιστή δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με τον Αλέξανδρο εν τέλει να φτάνει στο γκολ στο 39’ με τον Ζορμπά. Όμως πριν την επίτευξη του τέρματος είχαμε τον τραυματισμό του παίκτη των γηπεδούχων Μανώλη Μαργαριτόπουλου. Έτσι δόθηκε άμεσα η εντολή από τον Μιχάλη Αναστασιάδη να τηρηθεί το Fair Play και με τη σέντρα η Δόξα ισοφάρισε με τον Σπυρόπουλο.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς άμεσα έψαξε το γκολ με το οποίο θα έπαιρνε το προβάδισμα, και στο 45’ ο Ζορμπάς έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Γιατισάκη που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ για το 2-1.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Αθανασιάδης έκανε πολύ καλή απόκρουση σε προσπάθεια του Καρβουνίδη, με τον Αλέξανδρο παρά τον…κόντρα αέρα να έχει την πλήρη πρωτοβουλία, να φτάνει στη δημιουργία αξιόλογων φάσεων, και εν τέλει να πετυχαίνει και τρίτο γκολ με σέντρα σουτ του Μπελίτσα στο 80’.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς εύχεται ταχεία επιστροφή στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μαργαριτόπουλο των γηπεδούχων, και ευχαριστεί την Δόξα για την φιλοξενία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασιάδης, Σακαλής (59’ Γυριχίδης), Παυλίδης (69’ Αναστασούδης), Σ. Παπαδόπουλος, Μαριόγλου, Αμανατίδης, Μπελίτσας, Γιατισάκης (89’ Γρίβας), Γκαμπριντασβίλι (59’ Χριστοφορίδης), Ζορμπάς, Μακάριος.

Στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς

Αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς είχε η "Μίλαν" του Βασίλη Ορμανίδη, με την ομάδα του Αλέξανδρου να αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Α.Ο. Πολυκάστρου τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Πολύ καλή εμφάνιση για τα παιδιά της Ακαδημίας, παρά τον δυνατό άνεμο που έπνεε και δυσκόλευε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Εν τέλει οι ευκαιρίες μετουσιώθηκαν σε τέρματα, με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Αγώνας και στην ηλικιακή κατηγορία Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς την Κυριακή στο γήπεδο του Α.Ο. Πολυκάστρου, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς με το τμήμα "Μαρσέιγ" να αντιμετωπίζει την Α.Ε. Πολυκάστρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη ήταν και πάλι εξαιρετικοί, δημιούργησαν πολλές συνεργασίες και έφτασαν σε αρκετά τέρματα.

Ηττα για την Κ16 «Τσέλσι»

Την ήττα με 4-0 γνώρισε στο γήπεδο των Κανονιέρηδων στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή Θερμαϊκού η Κ16 «Τσέλσι» σε μία ακόμη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα του Βασίλη Ορμανίδη προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, όμως είχε απέναντί της έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Στην φάση των νοκ-άουτ η Κ17 του Αλέξανδρου

Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς απέναντι στην ομάδα της Νικόπολης για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη το παιχνίδι, με τον Αλέξανδρο μετά το τελικό αποτέλεσμα να διατηρείται στην δεύτερη θέση του ομίλου του.

Η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι από τον αντίπαλό της, με τη Νικόπολη όμως να βρίσκει δίχτυα σε δύο αντεπιθέσεις της και να προηγείται ισάριθμες φορές.

Ο Δεμερτζής ισοφάρισε με πέναλτι σε 1-1 στις αρχές του δεύτερου μέρους, και ο Κότσι τρία λεπτά πριν το φινάλε σημείωσε το τελικό 2-2 με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ.

Το προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο επίσημο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Alexandros Sports Center, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένα ακόμη Camp των «ασπρόμαυρων» στο Κιλκίς. Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ιωάννης Αβραμίδης και Αλέκος Θεοδωρίδης είδαν από κοντά την πρόοδο των ποδοσφαιριστών από όλη την περιοχή του Κιλκίς και της Παιονίας, κρατώντας πολλά ονόματα στις σημειώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.