Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ήττα του Άτλαντα Κιλκίς από τον Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Με τον ΑΣΑ Αξιούπολης συναντήθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ, στο επίπεδο παγκορασίδων του Β' ομίλου, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στο ΔΑΚ Κιλκίς. Παρά την εντός έδρας ήττα (0-3, ΣΕΤ: 13-25, 21-25, 18-25) ο ΑΤΛΑΣ φάνηκε να προσθέτει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως η αγωνιστικότητα και η μαχητικότητα. Η πάντα αξιόμαχη Αξιούπολη, κέρδισε δύσκολους πόντους, καθώς η αντίσταση του ΑΤΛΑ στην άμυνα ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να χαρίσει χαμόγελα σε γονείς και φίλους της ομάδας που γέμισαν το γήπεδο.

Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 19 Μαρτίου 2023) ο ΑΤΛΑΣ θα αναμετρηθεί με την Ακαδημία του Αίαντα Κρύας Βρύσης στο ΔΑΚ Κιλκίς στις 16:00.

Η σύνθεση του ΑΤΛΑ (προπονητής ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης): Μπακύρτση, Κιλτίδου, Σταμάτη Κ.(L), Νίρλα, Σταμάτη Α., Γκουρτσιάδου, Ταχταλίδου, Σαχινίδου, Θεοδωροπούλου, Χαριτωνίδου, Τριανταφυλλίδου Φ., Τριανταφυλλίδου Ε., Παπαμιχαηλίδου(L).

Πριν τη έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε η πρώην διαιτητής Δημητριάδου Βαρβάρα από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. για την προσφορά της στο άθλημα.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.