Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Σιωνίδης: Όποιος συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο πρέπει να έχει και σωστή ενημέρωση

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Κύριε Τιρεκίδη,
Η διοίκηση του δήμου εφάρμοσε τις ομόφωνες αποφάσεις της Τοπικής Κοινότητας Αξιούπολης, της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου , και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Παιονίας προκειμένου να προχωρήσει στις αλλαγές θέσης των δύο λαϊκών αγορών.

Εφάρμοσε κατά γράμμα τον νόμο 4849/2021 και συνέταξε τον κανονισμό λαϊκών αγορών με τον οποίο καθόρισε τις προϋποθέσεις οργάνωσης , λειτουργίας, αισθητικής , υγιεινής και τάξης στο χώρο των λαϊκών αγορών διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του καταναλωτικού κοινού. Ταυτόχρονα δημιούργησε τις προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στον υγιή ανταγωνισμό και στην διαδικασία απόδοσης θέσεων πωλητών στη λαϊκή.

Διενήργησε προηγουμένως διαβούλευση καλώντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι οι λαϊκές αγορές υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους δημότες και δεν είναι ιδιοκτησία ή επιχείρηση κανενός. Ούτε της εκάστοτε διοίκησης του δήμου ούτε των μικροπωλητών.

Τιμούμε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας.

Συνεργαζόμαστε και με τα καταστήματα που λειτουργούν σε μόνιμη βάση 365 ημέρες το χρόνο και με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές σε εβδομαδιαία βάση.

Τις αποφάσεις όμως για την κυκλοφορία και το κλείσιμο δρόμων στις πόλεις και τα χωριά μας, τις λαμβάνουμε με γνώμονα την θέληση και το συμφέρον των δημοτών και σύμφωνα με τον νόμο.

Η διοίκηση μας κύριε Τιρεκίδη έχει δώσει όρκο να υπερασπίζεται τους δημότες και να εφαρμόζει τον νόμο.

Για αυτό συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς και τις συντεχνίες για το καλό της τοπικής οικονομίας αλλά εκπροσωπούμε πρωτίστως τους κατοίκους και τους δημότες διασφαλίζοντας και τα δικά τους συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.