Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ο Δήμος Κιλκίς προκαλεί και πάλι το δημόσιο αίσθημα, πλακοστρώνοντας παρτέρια στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Μετά από το παρεκκλήσι που δεν προχώρησε ποτέ, η δημοτική αρχή Κιλκίς προκαλεί για μια ακόμη φορά το δημόσιο αίσθημα, πάλι με επίκεντρο την πλατεία Ειρήνης. Την ίδια στιγμή που η πόλη υστερεί σε χώρους πρασίνου, η δημοτική αρχή αντί να μεριμνά για τη συντήρηση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων, μέσω αναπλάσεων, προχωρά σε πλακοστρώσεις, ακόμη και παρτεριών.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί από χθες σε περίοικους και περαστικούς, η πλακόστρωση του παρτεριού που βρίσκεται επί της πλατείας Ειρήνης, δίπλα ακριβώς από τη ΛΑΦ.

Το εν λόγω σημείο φαίνεται να προκρίθηκε ως το καλύτερο, -αλήθεια γιατί αγνοήθηκε η υπόλοιπη, αχανής και ήδη πλακοστρωμένη πλατεία;- προκειμένου να τοποθετηθεί εκεί ένα από τα περίπτερα της 21ης Ιουνίου που θίγονται από την υλοποίηση του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Κιλκίς».

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω έργο που δρομολογήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, δεν προέβλεπε τη λειτουργία περιπτέρων επί της 21ης Ιουνίου. Κατά συνέπεια η δραστηριότητα των συγκεκριμένων επαγγελματιών θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νέες τοποθεσίες. με σκοπό να μην πληγεί η απρόσκοπτη λειτοργία τους. Όπερ και εγένετο. Δυστυχώς, εις βάρος του πρασίνου και του δημόσιου χώρου.

Το παρτέρι πριν...

Το παρτέρι μετά...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.