Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς το πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς για τη δωρεά χρηματικού ποσού είς μνήμην των θανόντων συναδέλφων τους, ενισχύοντας το κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς. Ο σύλλογος στηρίζει διαρκώς και ποικιλοτρόπως τη προσπάθεια του τμήματος και τους ευχαριστούμε θερμά που είμαστε πάντοτε στις σκέψεις τους.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια και απο καρδιάς το Σωματείο Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς, για την αμέριστη στήριξη στο κοινωνικό έργο του τοπικού τμήματος.

Μετά απο απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου, παραδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς μεγάλες ποσότητες λαχανικών και φρούτων, μέσω της ευγενικής δωρεάς των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς, με σκοπό να διανεμηθούν στις οικογένειες που αδιάκοπα στηρίζει το τμήμα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.