Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

2.000 δέματα ανθρωπικής βοήθειας από τη Μητρόπολή Κιλκίς

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του ακριτικού λαού του Κιλκίς στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, τα απαραίτητα είδη συγκεντρώθηκαν από όλες τις Ενορίες στον Ιερό Ναό Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων Κιλκίς και συνολικά 2.000 δέματα και πολλές παλέτες με εμφιαλωμένο νερό απεστάλησαν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" με προορισμό τις πληγείσες περιοχές και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.