Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Συγκεντρώθηκαν 100 κιβώτια με ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

Δελτίο τύπου 
 Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς το δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και της Συρίας.
Μετά απο τη δημόσια έκκληση που απηύθυνε η Κεντρική Διοίκηση ΕΕΣ και ακολουθώντας τις οδηγίες του προέδρου dr. Αντώνιου Αυγερινού, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συμμετείχε απο τη πρώτη στιγμή στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Οι εθελοντές του ΕΕΣ Κιλκίς παραλάμβαναν καθημερινά τα αναγκαία είδη που προσέφεραν δεκάδες συμπολίτες μας και σήμερα μετά απο την ολοκλήρωση της δεματοποίησης, ξεκίνησε απο το μικρό αλλά μεγαλόκαρδο Κιλκίς, το τεράστιο κύμα αγάπης των 100 κιβωτίων με κλινοσκεπάσματα, είδη ρουχισμού, γάντια, σκουφιά, ισοθερμικά ρούχα τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά πάμπερς, και είδη προσωπικής υγιεινής, με τελικό προορισμό τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται μετά από το φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.