Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

"Δεν αναθέτουμε την ευθύνη - Συμμετέχουμε όλες και όλοι μαζί για την προοπτική του νομού Κιλκίς"

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης 
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε Κιλκίς
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ

-Μαζί με τους νέους, τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους, τους αγρότες, τους άνεργους τους συνταξιούχους.

-Για ένα νέο δημοκρατικό και κοινωνικό συμβόλαιο, το οποίο θα αποτινάξει από τους πληγωμένους ώμους των πολιτών, τις αυταρχικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές της "Αγοράς" που επιβλήθηκαν από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

-Η υποψηφιότητά μου ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑΣ έρχεται να δηλώσει τη σταθερά προσήλωσή μου σε αδιαπραγμάτευτές αρχές και αξίες για τη δημοκρατική κατεύθυνση της χώρας.

-Τιμώντας την εμπιστοσύνη του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα και των κομματικών οργάνων να δώσουμε τον αγώνα για "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ"

-Οι προκλήσεις για το νομό μας πολλές.

-Η εγκατάλειψη , η περιθωριοποίηση , η ερημοποίηση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έρχεται να επιβεβαιωθεί και επίσημα πλέον από τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας.

-Το Κιλκίς σε δημογραφικό τέλμα.

-Προσομοιάζει πλέον ως ένα σώμα που δεν αντιδρά και το κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι, εάν αυτή η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί .

-Η απάντηση είναι ΝΑΙ η εικόνα του νομού μας μπορεί να αλλάξει.

-Μπορούμε και πρέπει να σπάσουμε αυτόν το φαύλο κύκλο της παρακμής που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια ο τόπος μας.



-Συμμετέχοντας, διεκδικώντας, με παρεμβάσεις που αναδεικνύουν όλα τα προβλήματα του τόπου μας και προτάσεις για την επίλυση τους.
Με ειλικρίνεια και εντιμότητα κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια.



-Η επόμενη περίοδος θα είναι κρίσιμη και καθοριστική ,καθώς τους επόμενους μήνες θα κληθούμε να πάρουμε θέση με την ψήφο μας.
-Να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε.
-Να αναλάβουμε την ευθύνη.
-Να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.