Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 21/2/2023, 8:18 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 89,5 γραμμάρια κάνναβης,

10 ναρκωτικά δισκία,

μικροποσότητες αμφεταμίνης και ψυχοτρόπων ουσιών,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

1 πλαστικός τρίφτης κάνναβης

Εξιχνιάσεις κλοπών 

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου 2023 στις Σέρρες, προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα και αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα. Η κλεμμένη τσάντα με το περιεχόμενό της εκτός του χρηματικού ποσού,εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της.

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 8η Δεκεμβρίου 2022 και την 16η Φεβρουαρίου 2023, αφαίρεσε στην πόλη των Σερρών δύο ποδήλατα, αξίας 300 ευρώ το καθένα.

Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν στις 19 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, ένας αλλοδαπός άνδρας και μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 2 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.