Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά "Κουκλοπαίζουμε" στην Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να προσκαλούμε τους μικρούς "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" και τους φίλους τους την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, στην δράση "ΚΟΥΚΛΟ-ΠΑΙΖΟΥΜΕ" την οποία συντονίζουν οι εμψυχώτριες και δασκάλες θεάτρου Ελίνα Καλαϊτζόγλου και Μαρία Κουτσοκώστα του εργαστηρίου Mataroa Group Mataroa Art Group.

H δράση θα διαρκέσει 45' και για την εύρυθμη πραγματοποίησή της θα παρακαλούσαμε να κάνετε προεγγραφή, δηλώνοντας την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας : 23410 22125 και ώρες λειτουργίας της Γραμματείας (Δευτέρα 18:00-20:00, Τετάρτη 19:00-21:00, Παρασκευή 18:00-20:00 και Σάββατο 10:30-13:30), ή στο παρακάτω κινητό 6931 988 777.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.

Μετά το πέρας της δράσης θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση των γονέων για τα νέα Τμήματα Παιδικού Θεάτρου που θα ξεκινήσει η Ένωση Ποντίων σε συνεργασία με το Mataroa Group από την καινούρια χρονιά.

Σας περιμένουμε.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα των κυριών του Mataroa Group για την προσεχή μας δράση:

"Το Mataroa Art Group έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου στην Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”, με ένα καράβι φορτωμένο με...κούκλες.

Μαριονέτες, γαντόκουκλες, δαχτυλόκουκλες, κούκλες σε ξυλάκι είναι έτοιμες για να γνωριστείτε και να παίξετε μαζί τους. Α! Παρέα μας θα είναι και μια μαγική φλογέρα.

Μαζί θα δημιουργήσουμε κουκλοϊστορίες.

Και όχι μόνο.

Φέρε μαζί τον φίλο σου και μια κάλτσα σου και θα γίνουμε η πιο μεγάλη παρέα!
Σε περιμένουμε.

Και όταν οι κούκλες μας αποχαιρετίσουν, οι κυρίες του θεάτρου, Ελίνα και Μαρία, έχουν να σας πουν ένα μυστικό. Για ένα καινούριο ταξίδι με το καράβι τους.
Κάτι νέο έρχεται στο Κιλκίς! Το καράβι Mataroa με φουσκωμένα πανιά σαλπάρει για τον Πόντο.

*Μετά το τέλος του εργαστηρίου θα ακολουθήσει παρουσίαση της νέας αυτής ιδέας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.