Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (1/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Αδικη ήττα
Πρεμιέρα με ήττα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, καθώς η Νέα Σάντα έφυγε νικήτρια με 3-2 από το Δημοτικό Στάδιο. Ένα αποτέλεσμα πέρα ως πέρα άδικο, καθώς ο Αλέξανδρος δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, έπαιξε σύγχρονο ποδόσφαιρο, και ουσιαστικά έχασε μόνος του.

Καταιγιστικό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος για το συγκρότημα των Αναστασιάδη-Δαϊλλίδη που προηγήθηκε στο 10’ με κεφαλιά του Γιατισάκη από την σέντρα του Ξυγαλατά, και τρία λεπτά αργότερα και πάλι άψογος συνδυασμός των δύο παικτών και δεύτερο γκολ από τον Γιατισάκη.

Το πόδι δεν έφευγε από το…γκάζι και στο 18’ ο Ζορμπάς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Παύλου. Στο 25’ η Νέα Σάντα εκμεταλλεύτηκε στατική φάση και μείωσε με κεφαλιά του Θάνου. Και πάλι ο Αλέξανδρος όμως είχε την πρωτοβουλία, όμως ένα φτηνό λάθος στο κέντρο έδωσε την δυνατότητα στον Ποντιακό να φύγει στην κόντρα και να ισοφαρίσει με τον Μάναλη στο 38’. Νέα μεγάλη φάση στο 42’ για τον Αλέξανδρο με το φάουλ του Ζορμπά να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό που συνέβη στο δεύτερο μέρος είναι ο ορισμός ότι όταν δεν βάζεις εσύ το γκολ, η μπάλα θα σε τιμωρήσει. Στο 47’ ο Κετικίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παύλου αλλά νικήθηκε. Νέο τετ-α-τετ του Ξυγαλατά με τον Παύλου, νέα απόκρουση του τερματοφύλακα της Σάντας. Γυριστό του Γιατισάκη, απόκρουση του Παύλου στο δεξί του «παραθυράκι», οριζόντιο δοκάρι του Ξυγαλατά με πλασέ μέσα από την περιοχή. Εκπληκτικός συνδυασμός Ξυγαλατά και Γιατισάκη, πλασέ του τελευταίου από την μικρή περιοχή η μπάλα έξω. Και όλα αυτά σε διάστημα μικρότερη των 15 λεπτών.

Οι ευκαιρίες συνεχίζονταν να χάνονται με σουτ του Αμανατίδη να αποκρούεται και αυτό από τον Παύλου, και στην μόνο φορά που οι φιλοξενούμενοι έφυγαν μπροστά στο δεύτερο μέρος, να κερδίζουν πέναλτι στο 90’ με τον Μάναλη να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παπαδόπουλος, Σακαλής, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος (88’ Γυριχίδης), Μαριόγλου, Αμανατίδης, Κότσι (88’ Γκαμπριντασβίλι), Γιατισάκης, Κετικίδης (63’ Σεχάι), Ζορμπάς, Ξυγαλατάς (81’ Γρίβας).

Αγώνες για τρία τμήματα

Για ακόμη μια Κυριακή το Alexandros Sports Center φιλοξένησε μια ακαδημία στις εγκαταστάσεις του! Η Α.Ε. Πολυκάστρου ήρθε με τρία τμήματά της για παιχνίδια απέναντι στην Κ12 «Μίλαν», την Κ11 «Παρί» και την Κ10 «Μπάγερν».

Ο καιρός ήταν ιδανικός και σου ανέβαζε ακόμη περισσότερο την διάθεση για παιχνίδι, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο όμορφες συνεργασίες, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.