Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς: Προκήρυξη Θέσεων για συμπλήρωση του αριθμού των μαθητών της Β’ και Γ΄τάξης

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ανδ. Ταμουτσίδης
Διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με την με αρ. 1/19-09-2-22 πράξη του προκηρύσσει για συμπλήρωση του αριθμού των μαθητών τις παρακάτω θέσεις:

Β’ Γυμνασίου: Μία (1) θέση μαθητή και μία (1) θέση μαθήτριας, σύνολο δύο (2) θέσεις.

Γ’ Γυμνασίου: Τρεις (3) θέσεις μαθητών και τρεις (3) θέση μαθητριών, σύνολο έξι (6) θέσεις.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι μαθητές/τριες της Π.Ε. Κιλκίς ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Οι γονείς-κηδεμόνες των ενδιαφερόμενων μαθητών δύνανται να καταθέσουν αίτηση (αίτηση καταθέτουν και οι 2 γονείς με προσωπική παρουσία ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του σχολείου) για εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς από την Τρίτη 20-09-2022 μέχρι την Τρίτη 27-09-2022 και ώρα 11:00 π.μ. στη σχολική μονάδα.

Η πλήρωση των κενών θέσεων θα καλυφθεί με κλήρωση εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των κενών θέσεων.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί την Τρίτη 27-09-2022 και ώρα 11:30 π.μ. στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς από τριμελή επιτροπή κλήρωσης αποτελούμενη από τους Διευθυντές των Πειραματικών σχολείων και τον Υποδιευθυντή του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, παρουσία εκπροσώπου του Σ.Γ.Κ. και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες.

Αν ο αριθμός των υποψηφίων είναι μικρότερος ή ίσος με τον αριθμό των κενών θέσεων, το ΕΠΕΣ αποφασίζει την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων χωρίς διενέργεια κλήρωσης.

Σημ.: 1. Το 80% των προκηρυσσομένων θέσεων πληρώνεται από τη Γενική κατηγορία με ισοκατανομή ανά φύλλο ενώ το 20% από την Ειδική κατηγορία (δίδυμα, αδέλφια μαθητών που φοιτούν στα Πειραματικά, τέκνα εκπαιδευτικών που υπηρετούν με θητεία).

2. Για λόγους που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου (αίθουσες, διδακτικό προσωπικό) δεν υπάρχει δυνατότητα ένταξης μαθητών στα τμήματα που διδάσκονται ως β’ ξένη γλώσσα τα Γαλλικά κατά συνέπεια οι μαθητές που θα εισαχθούν θα ενταχθούν σε τμήματα Γερμανικών, για το λόγο αυτό η αίτηση παρακαλούμε να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση ότι θα παρακολουθήσει ως β΄ ξένη γλώσσα τα Γερμανικά.

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Σχολείου

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο 23410 22682 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@2gym-kilkis.kil.sch.gr

Website: http://2gymkilk.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.