Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Έναρξη λειτουργίας γραφείων Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Εκδήλωση γνωριμίας με τα μέλη της νεοσύστατης Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς και των Δημοτικών Οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 8 μ.μ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, επί των οδών 21ης Ιουνίου και Πόντου 1 γωνία.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει, μετά από πολλά χρόνια, το δικό του σπίτι στο Κιλκίς και προσκαλεί όλους, μέλη και φίλους να το γιορτάσουμε παρέα.

Όλοι μαζί, μία βραδιά με καλή διάθεση, εδέσματα, ποτά και πολλή μουσική.

Όλοι μαζί, για τα καλύτερα που έρχονται.

5 σχόλια:

  1. Καλά εσείς ζείτε σε άλλη διάσταση, σε αυτήν του φανταστικού… αντί να ανανεωθείτε πραγματικά, οι ίδιοι άνθρωποι με τα παλιά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θα μοιράσετε και 'λεφτα που υπάρχουν;'Για κοιτάξτε στα ταμεία σας θα βρείτε πολλά απ' τα κλεμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό το κολπάκι σας. Είναι μέσα στο πανηγύρι, θα περνάνε οι άσχετοι και θα βγάλετε και καμία φωτογραφία ότι δήθεν έχει κόσμο. ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έρθει και ο υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ ο Παραστατίδης; Αχ ξεχασα αυτός έκανε εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ! Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.