Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (7/9/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ισοπαλο το φιλικό της Κ16 με ΠΑΟΚ Κ15
Την ευκαιρία να δείξουν την ποιότητά τους είχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς το απόγευμα της Τετάρτης στο φιλικό παιχνίδι με την Κ15 του ΠΑΟΚ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1, με τους Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργο Δαϊλλίδη να μένουν απολύτως ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας τους.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που7 βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι! Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλύτερα και είχαν δύο φάσεις με τον τερματοφύλακα Κώστογλου να αντιδρά θετικά. Εν συνεχεία ο Αλέξανδρος ανέβασε απόδοση, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 18’.

Αφού δημιούργησε καλές στιγμές με σουτ των Γρηγοράκη και Ζαραλή, ο Αλέξανδρος έφτασε στο 41’ στην ισοφάριση. Ο Ζαραλής έφυγε στην κόντρα πλάσαρε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Γρηγοράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι χάθηκαν φάσεις, με τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ αλλά και τον Κατσάκη να καταγράφουν σημαντικές επεμβάσεις. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Αλέξανδρος ήταν καλύτερος, δημιούργησε σημαντικές στιγμές, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κώστογλου, Καναρόπουλος, Παυλίδης, Γυριχίδης, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Κ. Αλμασίδης, Μπόσντιακ, Γρηγοράκης, Ξυγαλατάς, Ζαραλής, Κατσάκης, Λαζαρίδης, Ι. Αλμασίδης, Αμανατίδης, Τζίκο, Τσαντάκης, Αναστασούδης, Γρίβας, Κακαβίτσας.

Φιλική ισοπαλία για τους Άνδρες

Στο Πολύκαστρο αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Κιλκίς κόντρα στην τοπική ΑΕΠ σε φιλικό αγώνα. Νέα καλή εμφάνιση για την ομάδα των Αναστασιάδη-Δαϊλλίδη με το αποτέλεσμα να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0. Παρόλα αυτά και οι δύο είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος στο δεκάλεπτο είχε ένα καλό σουτ που απομακρύνθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει σωστή κυκλοφορία της μπάλας, να βγαίνει μπροστά και να έχει καλές επιθετικές ενέργειες.

Στο διάστημα 20-35 η Α.Ε. Πολυκάστρου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με κάποια καλά σουτ που κατέληξαν εκτός εστίας του Μωυσίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις πολλές αλλαγές, ο Αλέξανδρος δεν έχασε τις θέσεις του, πίεσε για το γκολ έχοντας καλές ευκαιρίες με τους Γιατισάκη και Μπατσέλλι, αλλά δεν έφτασε σε κάποιο τέρμα. Και οι γηπεδούχοι από την μεριά τους προσπάθησαν, δίχως όμως την πολύ μεγάλη στιγμή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μωυσίδης, Κυπρίτης, Στανημερόπουλος, Μαριόγλου, Π. Σιδηρόπουλος, Αμανατίδης, Δεμερτζής. Κ. Σιδηρόπουλος, Γκαμπριντασβίλι, Γιατισάκης, Σεχάι, Κόνιαρης, Ξυγαλατάς, Πότκα, Ι. Αλμασίδης, Κ. Αλμασίδης, Μπατσέλλι, Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης.

Πεντάρα για την Κ17 στο Παλιό Αγιονέρι

Απολαυστική στο δεύτερο ημίχρονο η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς, έφυγε με φιλική νίκη 5-1 το απόγευμα της Κυριακής από το γήπεδο του Παλαιού Αγιονερίου το απόγευμα της Κυριακής. Πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, με γκολ αλλά και πολλές φάσεις για την ομάδα των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με τον πιο έμπειρο Ατρόμητο να έχει οριζόντιο δοκάρι στο 12’ με μακρινό σουτ, και να βρίσκει τέρμα στην αντεπίθεση στο 34’. Από την μεριά τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν δύο μακρινά σουτ των Δεμερτζή και Χριστοφορίδη που δεν βρήκαν στόχο.

Διαφορετικό παιχνίδι στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, μιας και ο Αλέξανδρος είχε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, έπαιξε και από τον άξονα και από τα πλάγια, και βρήκε γκολ στο 54’ με σουτ έξω από την περιοχή του Γυριχίδη, και άλλα δύο τέρματα στο 61’ και 62’ του Γρηγοράκη με κοντινά πλασέ έπειτα από προσπάθειες του Δεσποινίδη.

Στο 74’ κόρνερ του Κότσι και κεφαλιά του Γυριχίδη για το 4-1 και στην τελευταία φάση του αγώνα και πάλι ο Γρηγοράκης χρίστηκε σκόρερ διαμορφώνοντας με χατ-τρικ το τελικό σκορ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μωυσίδης, Νίκα, Παυλίδης, Κυπρίτης, Σιδηρόπουλος, Χριστοφορίδης, Κακαβίτσας, Μπόσντιακ, Γρηγοράκης, Δεμερτζής, Πότκα, Κότσι, Λαζαρίδης, Σακαλής, Γυριχίδης, Δεσποινίδης, Καναρόπουλος.

Μαζική συμμετοχή στις προπονήσεις

Από την πρώτη στιγμή της έναρξης των προπονήσεων των τμημάτων ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς, η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Το Alexandros Sports Center γεμίζει καθημερινά από παιδιά, τα οποία θέλουν να…μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου! Δύο προπονητές σε κάθε τμήμα, δίνουν την δυνατότητα να γίνεται άριστη προπόνηση μέσα σε άριστες υλικοτεχνικές υποδομές.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου! Περισσότερες πληροφορίες στο 23410 70313.

Αριστες εντυπώσεις για την Κ16 «Τσέλσι»

Η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκε σήμερα σε φιλικό αγώνα στις Καστανιές κόντρα στην τοπική ομάδα. Ικανοποιητική εμφάνιση για τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Ορμανίδη και τελικό αποτέλεσμα 1-1, με το γκολ για την ομάδα μας να το σημειώνει ο Γιώργος Χούρης στο 9'. Δέκα λεπτά αργότερα από στατική φάση οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Ευχαριστούμε τον Α.Ο. Καστανιών για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.