Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Παγκόσμια μοναδική εφεύρεση από το Κιλκίς - Κιλκισιώτες βρήκαν τρόπο για πάμφθηνη θέρμανση, για όλους και για πάντα

Του απεσταλμένου του CNN-GnomiKilkis Πανίκα Μαύρου

- Θα είναι με τη μέθοδο της συμπίεσης του καυτού καλοκαιρινού αέρα μέσα σε δεξαμενές διαφόρων μεγεθών!
Εκνευρισμός στη Μόσχα και τη GazProm, αφού ανατρέπονται όλα τα σχέδια τους με το φυσικό αέριο.
Ενδιαφέρον Ισραηλινών ομίλων να αγοράσουν την πατέντα.
Ξαφνική άνοδος στο Χρηματιστήριο της Αθήνας!

Εσπευσμένα στο Κιλκίς οι Πρεσβευτές ΗΠΑ, Γερμανίας, Γαλλίας και επίτροπος Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να συναντήσουν και να συζητήσουν με τους εφευρέτες Γιωρίκα και Κωστίκα!

Ανακλήθηκαν όλες οι καλοκαιρινές άδειες των εργαζομένων σε Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο Κιλκίς, για την έγκαιρη και σωστή διαχείριση των ραγδαίων εξελίξεων.

Για άλλη μια φορά τα καλά νέα έρχονται από πού αλλού; Μα από την υπέροχη και μοναδικής ομορφιάς πόλη του Κιλκίς! Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Είναι γνωστά σε όλους μας τα θέματα με το φυσικό αέριο και τα υψηλά κόστη στο ρεύμα, τη θέρμανση κτλ Όλοι προβλέπουν πως θα ζήσουμε έναν οδυνηρό και ακριβό χειμώνα, αφού λύσεις δε φαίνονται στο άμεσο μέλλον.

Δυο ταπεινοί και απλoί πολίτες του Κιλκίς όμως, οι γνωστοί σε όλους μας Γιωρίκας και Κωστίκας, παρουσίασαν ( αρχικά στο καφενείο του Χάμπου και μετά στο καφενείο του Μάκαλη) μια απίστευτη εφεύρεση που ίσως αλλάξει το ρου της παγκόσμιας ιστορίας και θα προκαλέσει ανακατατάξεις ειδικά σε οικονομικό επίπεδο!

Η αρχική ιδέα και ανακάλυψη ήταν του Κωστίκα, ο οποίος είναι φανοποιός-λαμαρινάς στο επάγγελμα. Την ώρα που έκανε οξυγονοκόλληση και κάτω από τους ήχους του κεμεντζέ, ξαφνικά τελείωσε το αέριο και έτσι έκανε ένα πείραμα. Έμπνευσή του, ο καύσωνας που διανύουμε αυτές τις ημέρες.

Βγήκε λοιπόν έξω με 38 βαθμούς Κελσίου και «μάζεψε» με το συμπιεστή τον καυτό αέρα. Γέμισε την 60λιτρη δεξαμενή αλλά ταυτόχρονα γέμισε και ένα μικρό δοχείο τύπου αεροζόλ. Το έδωσε στον «άντρα του σπιτιού» -στη γυναίκα του τη Συμέλα δηλαδή-, ώστε αυτή να δοκιμάσει την έκλυση του ζεστού αέρα στο σπίτι. Και έγινε το θαύμα! Επί αρκετή ώρα έβγαινε άφθονος καυτός αέρας που κόντεψαν να καούν στο σπίτι!

Μετά από επιστημονικές έρευνες και μελέτες της Συμέλας, είναι σίγουρο πως θα βγει το προϊόν σε διάφορες συσκευασίες: Σε ειδικές μποτίλιες τύπου κονσέρβα ή μπουκάλια, με αρχικό στόχο τη θέρμανση μικρών οικιακών χώρων ( όπως περίπτερα, υπνοδωμάτια, WC κ.α.) Εκτιμάται πως μια μικρή φιάλη τύπου αεροζόλ μπορεί να εκλύει ζεστό συμπιεσμένο αέρα επί 6 ώρες! Και κόστος λίγα σεντς!

Ήδη τώρα που γράφονται όλα αυτά, ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας είναι στην πεδιάδα στα Αποστολάρια και Γυναικόκαστρο μαζί με τεχνικούς εργοστασίου από το Σταυροχώρι.

Κι αυτό γιατί εκεί ο αέρας είναι πιο καυτός. Από χθες έχουν «μαζευτεί» δεκάδες χιλιάδες κυβικά συμπιεσμένου καυτού αέρα σε τεράστιες δεξαμενές. Θα πουληθούν δοκιμαστικά το χειμώνα αρχικά στο Κιλκίς.

Οι δυο Κιλκισιώτες φίλοι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν αυτή την εξέλιξη. Προχθές Κινεζικό found τους πρόσφερε 10.000.000 γιεν σε μετοχές για να πάρουν τα δικαιώματα, αλλά ο Κωστίκας με την Ποντιακή του αφέλεια απάντησε: « Που να βρω τόσα λεφτά βρε παιδιά…;»

Μείνετε σε επαφή. Οι εξελίξεις τρέχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.