Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με την εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων


Μήνες τώρα το αυτοκίνητο φάντασμα βρίσκεται στην ίδια θέση (Δρόμος Κρηστώνη - Καμπάνη), αποσπώντας την προσοχή των διερχομένων οδηγών με αποτέλεσμα να συμβούν ατυχήματα. Πριν από μερικές ημέρες αυτοκίνητο (Φωτογραφία στο τέλος του κειμένου) με πορεία από τον Καμπάνη προς Κρηστώνη 10 μέτρα περίπου από το αυτοκίνητο φάντασμα ανετράπη και από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα. Το συμβάν έχει καταγραφεί από την αστυνομία.

Μετά από την εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων για την απομάκρυνση του φαντάσματος εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έχει έλθει  η ώρα για εισαγγελική παρέμβαση, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.
Σ.Σ. Το ότι έχουν κολλήσει οι αθεόφοβοι ένα χαρτί επάνω στο αυτοκίνητο καλώντας τον ιδιοκτήτη να το απομακρύνει μόνο θυμηδία και οργή μπορεί να προκαλέσει.







4 σχόλια:

  1. Καλά.ειναι.το.αυτοκηνιτο.εκει.για.να.το.βλεπουν.και.να.μην.τρεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο χωριό μας οι αρμόδιοι "κρέμασαν χαρτί" στα οικόπεδα ιδιοκτητών που δεν καθαρίζονται χρόνια τώρα και ξεμπερδεψαν.. Μόνο που το χαρτί, τα λόγια και τις ευθύνες τα πήρε ο άνεμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αφήνω εγώ ότι να είναι, όπου να είναι και φταίνε οι αρμόδιοι.
    Για αυτό δεν φταίνε, αλλά για πολλά αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν τελειωσουν τα πανυγηρια και τα αχπαστα τοτε μπορει ο δημος να τα απομακρυνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.