Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

"Πρώτα και πάνω από όλα το Νοσοκομείο Κιλκίς"

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων (ΑΚΕ) Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Μετά την εκλογική διαδικασία για την εκλογή των νέων Μελών του Δ.Σ. καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ από την Α.Κ.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής επιθυμούμε κατά πρώτον να ευχαριστήσουμε όλα τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Ιδιαίτερα δε εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλες και όλους τους συναδέλφους που μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους τιμώντας μας με την ψήφο τους.

Θερμές ευχαριστίες επίσης αξίζουν και τα Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που είχαν επιφορτιστεί με την ευθύνη της διεκπεραίωσης και της ομαλής ολοκλήρωσης
των εκλογών με τρόπο άψογο και υποδειγματικό διαθέτοντας το χρόνο τους σε κάτι τόσο σημαντικό όπως άλλωστε μια εκλογική διαδικασία.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Α.Κ.Ε.) κατέλαβε για πρώτη φορά ΤΡΕΙΣ (3) έδρες, έναντι (ΔΥΟ 2) εδρών που είχε το 2020 και έναντι ΜΙΑΣ (1) έδρας που είχε το 2018.

Το αποτέλεσμα αυτό με τη μεγάλη αυτή διαφορά οφείλεται στο ότι οι Εργαζόμενοι εκτίμησαν τους αγώνες που δώσαμε τα τελευταία χρόνια για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους καθώς επίσης και για την συνεχή παρουσία μας στο Γεν.Νοσοκομείο Κιλκίς σε όλα τα κύματα της υγειονομικής κρίσης που δημιούργησε η πανδημία του κορωναϊού.

Εξαρχής είχαμε θέσει ως στόχο μας στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς την εκλογή προσωπικοτήτων ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης επιδιώκοντας την συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου. Κάτι που δυστυχώς δεν έγινε αποδεκτό και δεν εισακουσθήκαμε.

Προσερχόμενοι τελικώς στις εκλογές χωρίς να γίνει πράξη ο στόχος μας για την συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου και έχοντας σήμερα στα χέρια μας τα αποτελέσματα είμαστε ευτυχείς καθώς αποδεικνύεται από την κάλπη ότι δεν έχουμε να εξηγήσουμε ή να δώσουμε ουδεμία απάντηση και αναφορά σε παρατάξεις και κομματικά γραφεία. 

Ούτε πολύ περισσότερο να επιδιδόμαστε σε κάθε λογής πανηγύρια και τίτλους πηχυαίους προκειμένου να δημιουργούμε εντυπώσεις για το θεαθήναι και ψευδαισθήσεις οποιασδήποτε νίκης. Γιατί στις εκλογές του Συλλόγου ενός νοσηλευτικού ιδρύματος δεν ωφελούν, δεν αρμόζουν τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

Από την πλευρά μας για ακόμη μια φορά Ευχαριστούμε τους Συναδέλφους μας που μέσα σε πέντε (5) χρόνια μας έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους και μας "εκτίναξαν" από την ΜΙΑ (1) έδρα σε ΤΡΕΙΣ (3) έχοντας απέναντι μας όχι έναν εκλογικό "αντίπαλο"  αλλά δύο Συνδυασμούς που κατέλαβαν τέσσερις (4) έδρες.

Οταν την προηγούμενη θητεία κατείχαν συνολικά πέντε (5) έδρες.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Α.Κ.Ε.) δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα Σύλλογο ανταποδοτικό σε όλους με τις ίδιες Αξίες και Αρχές που ξεκινήσαμε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Πρώτα και πάνω από όλα το Νοσοκομείο Κιλκίς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!



1 σχόλιο:

  1. Αν το μερακι και ο αγωνας που κανατε για την καρεκλα το ειχατε για την δουλεια σας και τους αρρωστους στο νοσοκομειο ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.