Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Πετυχημένοι οι 1οι μαθητικοί αγώνες Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς
Η πραγματοποίηση των 1ων Σχολικών Αγώνων Δρόμου για μαθητές/τριες Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και του 1ου Running Παλαιού Αγιονερίου για έφηβους/ες και ενήλικες, που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Παλαιού Αγιονερίου από κοινού με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τη στήριξη του ΑΠΣ Ατρόμητος, του Δήμου Κιλκίς, του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς και του Ερυθρού Σταυρού απέδειξε ότι μέσα από τη σταθερή συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων, νέες ιδέες μπορούν να πραγματοποιούνται με επιτυχία έχοντας στο επίκεντρό τους το καλό των παιδιών.

Εξάλλου και ο ίδιος ο σκοπός της διοργάνωσης των Αγώνων Δρόμου ήταν να αναδειχθεί στην πράξη η αξία της συνεργασίας και της συλλογικότητας, καθώς και του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Να εκφραστεί η ανάγκη και η επιθυμία των μαθητών/τριών για έναν κόσμο πιο όμορφο και ειρηνικό. Να προβληθεί το πρότυπο του αθλητή/τριας – δρομέα και να παραδειγματιστούν τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Η χαρά της συμμετοχής και της διάκρισης, καθώς και της διασκέδασης, που αντικρίσαμε στα πρόσωπα των μαθητών/τριών μας ήταν μία ακόμα επιβράβευση για τη χρονιά που πέρασε.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν από τα γειτονικά χωριά και σχολεία της περιοχής μας, όπως του Βαθυλάκκου, του Μικροκάμπου και του Ν. Αγιονερίου, τους γονείς του σχολείου μας που ο καθένας με τη δουλειά που ανέλαβε συνέβαλε στην υλοποίηση μίας άρτιας διοργάνωσης, καθώς και όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους/ες, με την βεβαιότητα ότι την επόμενη χρονιά θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους μαθητές/τριες μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.