Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Αποτελέσματα των εκλογών στους ΣΕΠΕ Κιλκίς και Παιονίας

Ανακοίνωση 
Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Οι υποψήφιοι της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» σε Κιλκίς και Παιονία χαιρετίζουν όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις συλλογικές διαδικασίες των δύο Σωματείων, όλες και όλους που στήριξαν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιό μας και στις τρεις κάλπες για νέο ΔΣ, αντιπροσώπους στην 91η ΓΣ της ΔΟΕ και στο ΝΤ Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ.

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» βγάζει για πρώτη φορά 1 έδρα στο ΔΣ του ΣΕΠΕ Κιλκίς, ενώ αυξάνει σε 3 τις έδρες στο ΔΣ του ΣΕΠΕ Παιονίας. Επίσης, για πρώτη φορά εκλέγει αντιπροσώπους και από τους δύο Συλλόγους για την 91η ΓΣ της ΔΟΕ, ενώ εκλέγει και 6 αντιπροσώπους για το Συνέδριο του ΝΤ Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για ΔΣ και για ΔΟΕ έχουν ως εξής:

ΣΕΠΕ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Για το Δ.Σ.

 

Για την 91η ΓΣ της ΔΟΕ

Ψήφισαν

181

 

Ψήφισαν

183

Ακ/Λ

8

 

Ακ/Λ

4

Έγκυρα

173

 

Έγκυρα

179

 

 

 

 

 

ΑΣΕ

62 (3 έδρες)

 

ΑΣΕ

66 (1 αντ/πος)

Εκπ/κοί Παιονίας

83 (3 έδρες)

 

ΔΑΚΕ

63 (1 αντ/πος)

Ανεξ/το ψηφ/τιο

28 (1 έδρα)

 

Ανεξ/το ψηφ/τιο

24

 

 

 

ΔΙΚΤΥΟ

26

 

ΣΕΠΕ ΚΙΛΚΙΣ

Για το Δ.Σ.

 

Για την 91η ΓΣ της ΔΟΕ

Ψήφισαν

320

 

Ψήφισαν

320

Ακ/Λ

19

 

Ακ/Λ

18

Έγκυρα

301

 

Έγκυρα

302

 

 

 

 

 

ΑΣΕ

40 (1 έδρα)

 

ΑΣΕ

42 (1 αντ/πος)

ΔΑΚΕ

131 (4 έδρες)

 

ΔΑΚΕ

130 (1 αντ/πος)

ΔΙΚΤΥΟ

130 (4 έδρες)

 

ΔΙΚΤΥΟ

130 (1 αντ/πος)


Τα αποτελέσματα των εκλογών αν κάτι δείχνουν με βεβαιότητα είναι πως η δύναμη για να αλλάξουν τα πράγματα – ακόμα κι όταν αυτά φαντάζουν αμετάβλητα – βρίσκεται στα χέρια των ίδιων των εκπαιδευτικών, όταν αυτοί το πάρουν απόφαση!

Αυτό έγινε τόσο στο Κιλκίς όσο και στην Παιονία, όπου οι συνάδελφοι έδειξαν στην πράξη ότι καταδικάζουν την κυβερνητική πολιτική στην Παιδεία και συνολικά στη ζωή τους, και ότι στηρίζουν τη δύναμη αυτή που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησε στην ενημέρωση, στην ανάδειξη των προβλημάτων, στην προσπάθεια να ζωντανέψουν τα Σωματεία και η ΔΟΕ, να οργανωθεί ο αγώνας των εκπαιδευτικών.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν δεκάδες συνάδελφοι μας γεμίζει δύναμη, αλλά και ευθύνη ώστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Συνεχίζουμε στην πρώτη τη γραμμή για αυξήσεις στους μισθούς μας, για μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών και εξίσωση των δικαιωμάτων τους με τους μόνιμους, για εξίσωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών με αυτό των Δασκάλων, για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τα σχολεία, για σύγχρονες υποδομές για όλα τα σχολεία, για ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα τους μαθητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.