Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Η ομάδα μίνι κοριτσιών του "Άτλαντα" Κιλκίς στο Λιτόχωρο

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν λήξει εδώ καιρό, οι προπονήσεις και η προετοιμασία των κοριτσιών του 
 "Άτλαντα" δεν έχουν τέλος. Καιρού επιτρέποντος η ομάδα των μίνι κοριτσιών, μετέβη στο Λιτόχωρο, όπου διεξήχθη τουρνουά μίνι αντίστοιχων ηλικιών με αθρόα προέλευση και συμμετοχή ομάδων από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. 

Το τουρνουά, το οποίο έλαβε χώρα σε εξωτερικό χώρο, ήταν εκτός των άλλων μια ευκαιρία για εκδρομή και παιχνίδι. Το τουρνουά που ως διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια του συλλόγου να αθληθούν, να δράσουν και να αγωνιστούν με συναθλήτριες τους από άλλους συλλόγους, μοιράζοντας υποσχέσεις στους προπονητές τους αλλά και χαρά στις ίδιες. 

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: Πάνθεον Λιτοχώρου, Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, ΓΣ Αλεξάνδρειας, Νίκη Αιγινίου, ΓΑΣ Βάφυρας Δίου, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και Ποσειδώνας Βέροιας. Συνοδοί και προπονητές της ομάδας του ΑΤΛΑ ήταν οι κ. Μπακύρτσης Χρήστος και Γεώργιος Χειρούλης.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.