Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Εσωτερικό αθλητικό πρωτάθλημα στο 1ο Γυμάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και επιτραπέζιας αντισφαίρισης με συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών, το διήμερο 23 και 24 Μαΐου 2022 στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου.

Στις διοργανώσεις των αγώνων οι αθλητές, οι γραμματείες και οι διαιτησίες καλύφθηκαν αποκλειστικά από μαθητές, με αποτέλεσμα η συμμετοχή να ανέλθει στο 65% των μαθητών.

Το σύνθημα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός, όταν υπηρετείται και εφαρμόζεται σωστά, είναι μέσο Παιδείας, γνώσης, διαλόγου και προβληματισμού και όχι μέσο εκτόνωσης και αποπροσανατολισμού.

Ο Αθλητισμός και το σχολείο είναι έννοιες αλληλοσυμπληρούμενες, γιατί ο αθλητισμός είναι μέσο Παιδείας. Οι μαθητές με την συμμετοχή τους απέδειξαν ότι η άθληση και η άμιλλα, η συμμετοχή και η διεκδίκηση της νίκης πρέπει να είναι η επιδίωξη των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.