Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Πρωταθλητής Κ15 ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι Πρωταθλητής στην Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας! Νίκη με 1-0 επί του Ντίνου Κούη στον τελικό της Κυριακής στο γήπεδο της Μίκρας και ένα ακόμη τρόπαιο για την Ακαδημία στα πρωταθλήματα της μεγαλύτερης Ποδοσφαιρικής Ένωσης της Χώρας.

Μια πραγματικά μεγάλη ομάδα, ένα τμήμα που είχε κατακτήσει και το Πρωτάθλημα στην Κ12 το 2019, έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου στο πρώτο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε μετά την πανδημία.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη είχε την υποστήριξη πολλών φιλάθλων, γονιών, και ποδοσφαιριστών άλλων τμημάτων της Ακαδημίας. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο, με γρήγορο ρυθμό, έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 10’ με την κεφαλιά του Δεσποινίδη να σταματιέται πάνω στη γραμμή, και λίγο αργότερα νέα κεφαλιά από τον Γρηγοράκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20’ ο Δεσποινίδης έφυγε στην κόντρα, έβγαλε έξοχη ασίστ στον Γρηροράκη, που έπειτα από άψογο στοπάρισμα σούταρε με το αριστερό και άνοιξε το σκορ. Ο Αλέξανδρος συνέχιζε να πιέζει και να ψάχνει ένα δεύτερο τέρμα, δεν άφηνε πολλά περιθώρια για επίθεση στον αντίπαλο, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Δεσποινίδη να περνάει εντυπωσιακά δύο αντιπάλους, να σουτάρει και να αποκρούει ο τερματοφύλακας του Κούη, με την Ακαδημία της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να βγάλει κάποιες επιθέσεις, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, πέρα από κάποια στατικά χτυπήματα που δεν ανησύχησαν τον Ιωακειμίδη.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έβγαινε συνεχώς στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε κάποια νέα μεγάλη ευκαιρία. Τελικά το 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με την λήξη να βρίσκει τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τον κόσμο.

Ακολούθησε η βράβευση του Παναγιώτη Δεσποινίδη ως του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του αγώνα, και η απονομή του τροπαίου στον αρχηγό Απόστολο Παυλίδη. Αμέσως μετά το γλέντι ξεκίνησε από τα αποδυτήρια, συνεχίστηκε στο λεωφορείο της επιστροφής και ολοκληρώθηκε με μια φανταστική υποδοχή στην Πλατεία Ειρήνης.

Ακολούθησε τραπέζι έκπληξη σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας σε εστιατόριο της πόλης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Αναστασούδης, Παυλίδης, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Γκιόκα, Κότσι, Ζαραλής, Γρηγοράκης, Δεσποινίδης, Κακαβίτσας, Αγοράκης, Τσαντάκης, Κώστογλου, Γκόγκος, Μανγκανιέλλο, Κούντουρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.