Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (30/5/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εντυπωσιακά παιχνίδια στο Alexandros Sports Center
Μια τρομερή εμπειρία έζησαν τα παιδιά του Κιλκίς με την διεξαγωγή των Survival Games στο Alexandros Sports Center το απόγευμα του Σαββάτου. Δύο ώρες γεμάτες διασκέδαση, παιχνίδι και εμπειρίες για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου και ο Ανάργυρος Βαζαίος , δύο πραγματικοί Showmen έδωσαν μια τρομερή παράσταση στο γήπεδο του Αλέξανδρου Κιλκίς, με πλήθος παιδιών να λαμβάνουν μέρος στον στίβο μάχης. Εμπόδια, πισίνες και τελικός στόχος, με τα παιδιά να το χαίρονται με την ψυχή τους, και να τα δίνουν όλα σε μια μεγάλη μάχη μεταξύ Κόκκινης και Μπλε ομάδας

Φιλικά με Ρύσιο στο Αθλητικό Κέντρο

Μια ακόμη Κυριακή με ποδόσφαιρο ήταν αυτή στο Alexandros Sports Center!Το Ρύσιο FC έκανε το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε με επτά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του τελευταίου.

Ξεκίνημα με τους αγώνες της «Παρί», της «Μίλαν», της «Τότεναμ» και της Φιορεντίνα», με τις Κ10, Κ11, Κ12 και Κ8 του Ρυσίου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι «Μπάρτσα», «Τσέλσι» και «Λυών», με τις Κ7, Κ12 και Κ10 της φιλοξενούμενης ακαδημίας.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, με πολλές θεαματικές φάσεις, με την εμφάνιση των παιδιών να αφήνει ικανοποιημένους τους προπονητές των δύο ακαδημιών. Μετά το πέρας των αγώνων τα παιδιά και οι γονείς του Ρυσίου χάρηκαν τις πισίνες του Αθλητικού Κέντρου.

Ξεκίνησε το Baby Swimming

Το Baby Swimming αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα βρέφη, καθώς έχουν την πρώτη τους επαφή με το υγρό στοιχείο. Προσφέρει εξοικείωση με το νερό, βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, δίνει επιπλέον χαρά και ευεξία στο βρέφος.

Δημιουργεί τέλος δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ γονέα και βρέφους. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 το απόγευμα στο Alexandros Sports Center.

Πρεμιέρα για τον Παιδότοπο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Το φουσκωτό έχει πάρει την θέση του, τα αυτοκίνητα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν και ο Παιδότοπος στο Alexandros Sports Center περιμένει τα παιδιά του Κιλκίς για ξέφρενη διασκέδαση. Με καταρτισμένο προσωπικό να βρίσκεται συνεχώς μαζί με τους μικρούς μας φίλους, οι γονείς δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα.

Με δύο ομάδες στο Τουρνουά του Ωραιοκάστρου

Εντυπωσιακή η "Παρί" στο τουρνουά του Κεραυνού Ωραιοκάστρου το πρωί του Σαββάτου, πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κατέλαβε την πρώτη θέση στην Κατηγορία Κ12.

Η ομάδα του Δημήτρη Μούρου είχε πολύ καλή απόδοση και στους τρεις αγώνες, κόντρα σε πολύ καλές ομάδες.

Στο πρώτο παιχνίδι επιβλήθηκε με 4-2 του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο δεύτερο με 3-1 του Εθνικού Λαγυνών, και στον τρίτο αγώνα που κρινόταν η πρωτιά επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Συμμετοχή και στο Παλιό Αγιονέρι

Με δύο τμήματα συμμετείχε στο τουρνουά του Παλαιού Αγιονερίου το Σάββατο ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Ευκαιρία για αγώνες κόντρα στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Α.Ε. Πολυκάστρου είχαν η Κ12 «Τότεναμ» και η Κ16 «Ντόρτμουντ»

Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή απόδοση και χάρηκαν τα παιχνίδια τους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.