Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Δράση για την υπέρταση από την 1η ΤΟΜΥ και το Κέντρο Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η 1η ΤΟΜΥ και το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς, λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη σημασία της αρτηριακής υπέρτασης στην κακή υγεία του πληθυσμού, πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υπέρταση στην Πλατεία Ειρήνης του Δήμου Κιλκίς.

Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η αφύπνιση του γενικού πληθυσμού για την σημασία της υπέρτασης ως κύριου παράγοντα κινδύνου για καρδιαγγειακά επεισόδια . Ο μόνος τρόπος για να μην ξεφύγει της προσοχής μας είναι η τακτική μέτρηση της αρτηριακής πίεσης ώστε να εκτιμηθεί εγκαίρως από τον θεράπων Ιατρό.

Με γνώμονα την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19, οι επαγγελματίες υγείας διένειμαν στους πολίτες έντυπο ενημερωτικό υλικό του Υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης και προχώρησαν σε πρακτική επίδειξη μέτρησης της αρτηριακής πίεσης για παρακολούθηση αυτής κατ’ οικον.

Η απήχηση των διερχόμενων πολιτών στην συγκεκριμένη δράση ήταν μεγάλη, καθώς υπήρχε εμφανής διάθεση για ενημέρωση, διάλογο με τους επαγγελματίες υγείας και φυσικά μεγάλη ανταπόκριση στην μέτρηση της αρτηριακής τους πίεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.