Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Οι άνεργοι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας καλούνται να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντεςτης δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» ότι θα υλοποιήσει τμήματα κατάρτισης σε ΚΙΛΚΙΣ και ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης.

Για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων κατάρτισης αλλά και τη δέσμευση της θέσης στο αντίστοιχο τμήμα κατάρτισης, συστήνεται οι επιτυχόντες του προγράμματος να επικοινωνήσουν άμεσα με τα στελέχη της Επιμορφωτικής. Οι άνεργοι επιτυχόντες έχουν δικαίωμα κατάρτισης και μπορούν να αποκτήσουν μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα (πέρα από την εργασία στο δημόσιο φορέα που έχουν τοποθετηθεί) την απαραίτητη πιστοποίηση-εφόδιο για την αγορά εργασίας. Είναι εξαιρετικά σημαντική λοιπόν, η επιλογή των ανέργων ως προς τις ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης με γνώμονα την εμπειρία του παρόχου και το σύγχρονο εξοπλισμό.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ, πάροχος κατάρτισης από το 1995 προσφέρει:

- 8 ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας

μεγάλους αύλειους χώρους

εύκολη πρόσβαση σε στάθμευση

εμπειρία, τεχνογνωσία, υπευθυνότητα, αξιοπιστία

σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό

Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης, σε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες οι συμμετέχοντες λαμβάνουν επαγγελματικές γνώσεις στις ιδανικότερες συνθήκες εκπαίδευσης. Οι επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 2022 καλούνται να επικοινωνήσουν με την Επιμορφωτική και να γνωρίσουν αν επιθυμούν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το προσωπικό. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά: 23410 29690 (Κιλκίς) & 23430 97340 (Πολύκαστρο) ή και ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.