Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων – ΛΑΕΚ 2022

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-49/2022, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 49 άτομα αλλά και άνεργους που το 2021 είχαν τουλάχιστον 50 ένσημα.

Σκοπός των προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν είναι η επαγγελματική εξέλιξη των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα επιδοτούνται με 5€ ανά ώρα κατάρτισης.

Με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ επιλέγει θέματα εκπαίδευσης όπως: πωλήσεις, επικοινωνία, εξυπηρέτηση πελατών, ευζωία, διαχείριση άγχους, ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων, ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, ισπανικά και άλλες ξένες γλώσσες ή θέματα αρεσκείας.

Η κατάρτιση έχει διάρκεια 40 ωρών και θα γίνει εκτός ωραρίου εργασίας.
 

Προγράμματα θα υλοποιηθούν σε όλο το Νομό Κιλκίς, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος, κατάλληλα για την προσωπική και επαγγελματική βελτίωση και συμβάλλουν στην:αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων, ενίσχυση βιογραφικού και επαγγελματικού προφίλ,
εναρμόνιση και προσαρμογή με τις εξελίξεις σε κάθε εργασιακό τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ, που προσφέρει:Εμπειρία / Τεχνογνωσία / Υπευθυνότητα / Αξιοπιστία

Άριστες συνθήκες ασφάλειας και προστασίας υγείας σε όλους τους χώρους υλοποίησης

Άνετο και Ευχάριστο περιβάλλον κατάρτισης σε πλήρως εξοπλισμένους ποιοτικούς χώρους

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ / Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κιλκίς: 2341028705, 2341029690
Παιονία: 2343097340

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.