Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ολοκληρώθηκε η εκλογή συνέδρων νομού Κιλκίς, για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Από την Παρασκευή μέχρι και το βράδυ της Κυριακής σε όλη την Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες μέλη, τριπλάσιος αριθμός από το αντίστοιχο συνέδριο του 2016, προσήλθαν στις Οργανώσεις Μελών τους για να εκλέξουν 5.000 συνέδρους.

Συγκεκριμένα στο νομό Κιλκίς από όλες τις ΟΜ εκλέχτηκαν οι παρακάτω :

Αγαθόπουλος Δημήτριος, Αποστολίδου Σοφία, Βασιλειάδου Ηλιάνα, Βαφειάδης Αναστάσιος, Γάκη Λεμονά, Δημητριάδης Λεωνίδας, Ζώτος Κωνσταντίνος, Θεοδωρίδης Νικόλαος, Καρακατσάνης Κωνσταντίνος, Κεσίδης Αναστάσιος, Κουκουρδέλης Χρήστος, Κυβρακίδης Κυριάκος, Κυριακού Γρηγόρης, Κωνσταντινίδης Θεόφιλος, Μαρκάκη Δέσποινα, Μασούρας Πασχάλης, Μπλάτση Μαρία, Ναβροζίδου Γενοβέφα, Παπαδόπουλος Αριστείδης, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Παπαδοπούλου Παρθένα, Σακελαρίου Κωνσταντίνος, Τονικίδης Παύλος, Τσερκέζη Πουλίνα, Τσιάρας Πέτρος, Τσολερίδου Δέσποινα, Ψαρρά Σοφία.

Η εκλογή των συνέδρων αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή, για την πολιτική αλλαγή και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.