Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Ο Π. Τονικίδης ευχαριστεί για την εκλογή του ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Υπογράφει o Παύλος Σπ. Τονικίδης

Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ σε όλο το νομό Κιλκίς που συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην διαδικασία εκλογής συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους της Οργάνωσης Μελών Κιλκίς για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν εκπρόσωπο τους στο 3ο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 14-17 Απριλίου στην Αθήνα.

Οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας προσδοκούν στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου τομών για τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα στο οποίο θα μπουν ισχυρές βάσεις για μία νέα σχέση με τη κοινωνία και τους πολίτες στον πυρήνα όλων των αποφάσεων μας.

Θέλουμε και μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι μαζί για ένα κόμμα εξωστρεφές, ελκυστικό και ικανό να εμπνεύσει τους πολίτες με τις προγραμματικές θέσεις του και τις προτάσεις του που να απαντούν στα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Επιδιώκουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις επερχόμενες εκλογές στη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να κρατήσουμε όρθια τη κοινωνία σε μία περίοδο μεγάλης κρίσης με τη καταστροφική πολιτική των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αποτελέσει μία γιορτή της Δημοκρατίας που ενδιαφέρει και αφορά όλους τους προοδευτικούς πολίτες.





Με εκτίμηση

Παύλος Σπ. Τονικίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.