Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ομαδικά προγράμματα άθλησης σεζόν 2022 στο Kinesis Gym


Ανακοίνωση Kinesis Gym
Επιτέλους επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότατα και μαζί με αυτήν και η ροή του γυμναστηρίου μας.

Με πρωινή ζώνη (09:00 - 10:00) ομαδικών προγραμμάτων σε καθημερινή βάση και με προγράμματα σε όλη την διάρκεια της ημέρας δηλώνουμε δυναμικά παρών.
Εμείς στο KINESIS GYM, γεμάτη καινοτόμες ιδέες και ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στο χώρο του Fitness σας προσφέρουμε 15 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα άθλησης για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα αθλουμένων με 35 ώρες την εβδομάδα να πραγματοποιούνται σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

Οι καταξιωμένοι γυμναστές και γυμνάστριες που πλαισιώσουν την ομάδα μας θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια και δυναμισμό στον μαγικό χώρο του Fitness.
Θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα όσον αφορά το Group Training (Ομαδικά προγράμματα άθλησης) τα νέα προγράμματα όπως το U-Bound και το Kangoo Jumps καθώς και η συνεργασία μας με κορυφαία παγκοσμίως ονόματα (LesMills, TRX, Zumba, CrossFit, Radical Fitness) εγγυώνται την επίτευξη των ατομικών σας στόχων.

Επιπρόσθετα οι τρεις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων

Fitness Training Hall

 Cross Training Hall

 Indoor Cycling Hall

είναι εξοπλισμένες με ειδικό αντικραδασμικό πάτωμα, ηχοσυστήματα και κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Για άλλη μια χρονιά το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας καλύπτει και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των μελών μας

08:30 – 23:00 καθημερινά & Σάββατο

12:00 – 20:00). Όπως επίσης και η συνεχόμενη λειτουργία του πλην κάποιων επίσημων αργιών.

Αυτήν την νέα χρονιά η ομάδα έμπειρων γυμναστών-προπονητών είναι στην διάθεση σας, ελάτε και εσείς στην πιο όμορφη παρέα Fitness της πόλης.
23410 20450

* ισχύει από Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.