Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ με κάλυψη 90 θέσεων στο Δήμο Κιλκίς


Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ‘’ Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, συναφείς φορείς, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων’’. Πρόκειται για πρόγραμμα οκτάμηνης απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων το οποίο απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση του ΟΑΕΔ.

Στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα συμμετέχει ο Δήμος Κιλκίς με 90 θέσεις οκτάμηνης απασχόλησης. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

Υ.Ε. Βοηθητικού Προσωπικού Οικοδομικών Εργασιών: 3
Υ.Ε. Βοηθητικού Φυλακτικού Προσωπικού: 2
Υ.Ε. Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας: 24
Υ.Ε. Βοηθών Ελαιοχρωματιστών: 5
Υ.Ε. Βοηθών Ηλεκτροσυγκολλητών: 1
Υ.Ε. Εργατών Πρασίνου: 4
Δ.Ε. Βρεφονηπιοκόμων – Κοινωνικών Επιμελητών: 5
Δ.Ε. Διοικητικού/ Διοικητικού/ Λογιστικού/ Λογιστικής Οικονομικού: 3
Δ.Ε. Ηλεκτρολόγων Εσωτερικών Εγκαταστάσεων και Κτηρίων Α’ Ειδικότητας: 2
Δ.Ε. Κηπουρών: 4
Δ.Ε. Κλητήρων – Οδηγών Β’ Κατηγορίας: 2
Δ.Ε. Μηχανοτεχνιτών Οχημάτων: 2
Δ.Ε. Οδηγών με άδεια οδήγησης γ’ κατηγορίας: 4
Δ.Ε. Πληροφορικής: 1
Δ.Ε. Υδραυλικών: 2
Τ.Ε. Βρεφονηπιοκόμων: 8
Τ.Ε. Διοικητικού/ Διοικητικού Οικονομικού: 3
Τ.Ε. Λογιστικής/ Οικονομικού/ Οικονομικού Λογιστικού: 1
Τ.Ε. Μηχανολόγων Μηχανικών: 1
Τ.Ε. Πληροφορικής: 2
Τ.Ε. Πολιτικών Μηχανικών: 2
Π.Ε. Αγγλικής Φιλολογίας: 1
Π.Ε. Γεωπόνων: 2
Π.Ε. Δασολόγων: 1
Π.Ε. Διοικητικού/ Διοικητικού Οικονομικού: 4
Π.Ε. Φυσικής Αγωγής: 1

Ο Δήμος Κιλκίς καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο τις αιτήσεις τους ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον ΟΑΕΔ.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ανέργους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, (www.gov.gr) επιλέγοντας το “Εργασία και Ασφάλιση”- “Αποζημιώσεις και Παροχές” – “Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα”(https://www.gov.gr/.../programmata-koinophelous-kharaktera). Στη συνέχεια επιλέγουν “Είσοδος στην Υπηρεσία” και “Είσοδος στο Σύστημα” καταχωρώντας τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων».

Η πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα είναι ανοιχτή έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 11:00 (καταληκτική ημερομηνία και ώρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.