Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/1/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ήττα στο Χέρσο για τον Αλέξανδρο
Με ήττα ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο της Α΄ Κατηγορίας η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς η Δόξα Χέρσου επιβλήθηκε με 5-1 το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων, μιας και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, με παγετό και δυνατό άνεμο, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα είκοσι λεπτά, με τον τερματοφύλακα Μάριο Παπαδόπουλο να έχει δύο καλές αποκρούσεις, και τελικά το Χέρσο να ανοίγει το σκορ στο 15’ με κοντινό πλασέ.

Από εκεί και μετά το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη έχοντας και τον άνεμο «υπέρ» του ανέλαβε τα ηνία, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε στην ισοφάριση στο 36’, όταν ο Μπατσέλλι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Γκιόκα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος το Χέρσο εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και την ποιότητά του, και με δύο στατικές φάσεις πέτυχε δύο τέρματα, έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ στο 47’ και στο 53’. Με τον «αέρα» να γίνεται όλο και πιο «δυνατός» και να είναι «υπέρ» των γηπεδούχων, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, και το Χέρσο βρήκε άλλα δύο τέρματα στο 63’ και στο 75’, με το 5-1 να μην αλλάζει ως το τέλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος (58’ Σιδηρόπουλος), Παυλίδης, Σακαλής, Στανημερόπουλος, Χριστοφορίδης, Κότσι (65’ Κακαβίτσας), Γκιόκα, Γρηγοράκης (58’ Γκαμπριντασβίλι), Δεσποινίδης, Μπατσέλλι (75’ Πότκα).

Στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος

«Eίναι η "ανταμοιβή" για την οργανωμένη και επαγγελματική μας δουλειά όλα αυτά τα χρόνια! Ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, το δικό μας παιδί ανεβαίνει στα 20 του χρόνια στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ! Ο δικός μας Κωνσταντίνος που πέρασαν 15 χρόνια από την πρώτη του προπόνηση στο Αθλητικό μας Κέντρο, που το 2011 πήρε μετεγγραφή στα τζούνιορ του ΠΑΟΚ, και σήμερα φτάνει στο κορυφαίο σημείο.

Του ευχόμαστε υγεία, και να συνεχίσει να αναδεικνύεται πρωταθλητής όπως σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που έχει υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου όλα αυτά τα χρόνια».

Μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις τερματοφυλάκων

Εδώ και δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Κιλκίς διαθέτει στο προπονητικό του επιτελείο τον κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων της Ελλάδας Στέφανο Αϊβαλιώτη. Ο κ. Αϊβαλιώτης με πολυετή εμπειρία στον χώρο, έχοντας εργαστεί στις μεγάλες ομάδες της ώρας αλλά και για έξι συναπτά έτη στα εθνικά συγκροτήματα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη μαθαίνει τα «μυστικά» της θέσης στους ταλαντούχους τερματοφύλακες της ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Καινοτόμες και μοντέρνες προπονητικές μονάδες οι οποίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών που επιθυμούν να μάθουν τα πάντα για την πιο δύσκολη θέση στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.