Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος στην ACS Courier Κιλκις


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
Την Παρασκευή οι δύο από τις τέσσερις ρομποτικές ομάδες μας στα πλαίσια του ρομποτικού διαγωνισμού της FLL Cargo Connect, συναντήθηκαν με μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα.

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 60 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). 

Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία). Στο υποκατάστημα της στο Κιλκίς η αγκαλιά που μας ανοίχτηκε ήταν τεράστια. 

Η Ειρήνη, ο Χρήστος και η Όλγα, μας ξενάγησαν στο χώρο τους και μας έκαναν μια λεπτομερέστατη ανάλυση του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας! Μας έδειξαν όλα τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα που πρωτοπορώντας χρησιμοποιεί η Αcs. Μας συγκίνησαν με το δωράκι που επιφύλασσαν για το κάθε παιδί και για το Κδαπ. 

Με τη σειρά μας τους αναπτύξαμε την ιδέα μας και δώσαμε ένα νέο ραντεβού όταν η υλοποίηση ιδέα μας θα είναι πραγματικότητα! Τα χαμόγελα όλων ήταν η απόδειξη της υπέροχης συνάντησης μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την αγάπη, την αγκαλιά σας, τις συμβουλές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.