Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικες Βραδιές Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*

Χριστούγεννα... Και μόνο στο άκουσμα αυτής της λέξης, στο μυαλό όλων μας έρχονται βραδιές που ξέγνοιαστα καθόμαστε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με το αγαπημένο μας βιβλίο στο ένα χέρι και μία κούπα ζεστή σοκολάτα στο άλλο. Βραδιές χαλάρωσης και ηρεμίας, πλημμυρισμένες από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τι θα λέγατε όμως εάν μπορούσατε να ζήσετε αυτές τις μαγικές στιγμές μέσα στον δικό μας αγαπημένο χώρο, στον χώρο του βιβλιοπωλείου μας, που έχει στολιστεί και φέτος με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, και είναι έτοιμος να υποδεχτεί κάθε μικρό και μεγάλο λάτρη της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου;

Στην συγκεκριμένη ιδέα ανέλαβε να δώσει σάρκα και οστά το βιβλιοπωλείο μας, το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου, μετατρέποντας τον χώρο του σε ένα δυνητικό παραμυθόκοσμο έτοιμο να φιλοξενήσει τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες βραδιές #bookclub.

Το Χριστουγεννιάτικο Bookclub μας, λοιπόν, κάνει την πρώτη εμφάνισή του το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου μας, 21ης Ιουνίου 201, Κιλκίς με την ανάγνωση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «τα πιο Χιονισμένα Χριστούγεννα» από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους, οπότε σας προσκαλούμε όλους να διαβάσουμε το πρώτο μας παραμύθι, να κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας και να ζωγραφίσουμε τα πρόσωπα μας σε χριστουγεννιάτικους τόνους (Face Painting).

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προκείμενου να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροί μας φίλοι, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας δηλώντας το ονοματεπώνυμο του μικρού/ μικρής που θέλει να συμμετάσχει, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους.

Περιμένουμε όλους εσάς, τους λάτρεις του βιβλίου και του παραμυθιού, στην πρώτη μας εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη αυτής της γιορτινής περιόδου!

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/
MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.