Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Νέες συσκευασίες 4-pack σε Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα και Choco Full από τη Φάρμα Κουκάκη

Δύο δημοφιλή προϊόντα της Εταιρίας Φάρμα Κουκάκη έρχονται σε νέες, πρακτικές συσκευασίες 4-pack, προσφέροντας άνεση και ευκολία στους καταναλωτές. Ο λόγος για το Κεφίρ με Φράουλα, Βύσσινο και Σμέουρο και για το Σοκολατούχο Γάλα Choco Full, δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της Εταιρίας, που φτιάχνονται από 100% Φρέσκο Ελληνικό Γάλα.

Το Κεφίρ με Φράουλα, Βύσσινο και Σμέουρο λανσάρεται σε multipack 4 τεμαχίων των 200ml και το Choco Full σε multipack 4 τεμαχίων των 250ml, ενώ οι εργονομικές συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες. Τα νέα multipacks περιέχουν την ιδανική ποσότητα για κατανάλωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και τις ανάγκες της οικογένειας. Τα προϊόντα διατηρούν αναλλοίωτη την υψηλή ποιότητα και την υπέροχη γεύση τους, αξίες που χαρακτηρίζουν τη Φάρμα Κουκάκη και τα προϊόντα της.

Οι δύο νέοι κωδικοί έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στα ράφια των Super Markets, αλλά και σε τοπικά σημεία λιανικής ανά τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.