Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (18/10/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλική ήττα από την ΑΕΠ
Όταν έχεις απέναντί σου μια πολύ έμπειρη ομάδα, πρέπει να αποφεύγεις τα λάθη. Αυτό δεν το έπραξε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο σαββατιάτικο φιλικό με την Α.Ε. Πολυκάστρου στο Δημοτικό Στάδιο και έτσι υποχρεώθηκε σε ήττα με 6-0.

Ο Αλέξανδρος είχε και απουσίες, όμως δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στο ξεκίνημα, και το έμπειρο συγκρότημα της ΑΕΠ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, φτάνοντας να προηγείται στο 27’ με 4-0 με τέρματα των Γκέλινου (3’), Λιτσένι (15’), Γκέρτσου (22’) και Μπίνα (27’).

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους υπήρξε μια αντίδραση για τον Αλέξανδρο που είχε δύο φάσεις με τους Σεχάι και Γιατισάκη. Παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις στο δεύτερο μέρος, εκεί που και πάλι το Πολύκαστρο εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά του στο 66’ και έφτασε και σε πέμπτο τέρμα με τον Γκέρτσο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε έπειτα από νέο λάθος ο Ρουμελιώτης στο 72’.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μωυσίδης, Αμοιρίδης, Παυλίδης, Π. Σιδηρόπουλος, Μαριόγλου, Χριστοφορίδης, Γκαμπριντασβίλι, Γυριχίδης, Κότσι, Γιατισάκης, Σεχάι. Αγωνίστηκαν και οι Σακαλής, Δ. Πότκα, Στανημερόπουλος, Κ. Σιδηρόπουλος, Γρίβας, Κατσάκης.

Με τέσσερα τμήματα για φιλικά στην Χαλάστρα

Μέρα ηλιόλουστη και ευκαιρία για φιλικούς αγώνες το πρωί της Κυριακής. Τέσσερα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς μετέβησαν στην Χαλάστρα και έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Καμπανιακού.

Ξεκίνημα με την Κ17, που αν και είχε πέντε παίκτες σε αυτή την ηλικία και όλους τους υπόλοιπους της Κ16, επικράτησε με 2-1 της Κ17 του Καμπανιακού, έπειτα από πολύ ωραίο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, όμως ο Κότσι στα μέσα του πρώτου μέρους μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μάριος Πότκα. Λίγο πριν το φινάλε ο Απόστολος Παυλίδης με εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το κέντρο, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη.

Η Κ14 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έβγαλε ποιότητα στο γήπεδο, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί με 7-0 της Κ14 του Καμπανιακού. Πολύ σωστές κινήσεις στο επιθετικό κομμάτι, με ωραίες συνεργασίες και πολλά τέρματα.

Στην Χαλάστρα βρέθηκαν και η Κ16 «Ίντερ», όπως επίσης και η Κ13 «Μάντσεστερ». Η πρώτη δεν μπήκε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, και το «πλήρωσε», με τον Καμπανιακό μόλις στο 3’ να ανοίγει το σκορ μετά από έξοχο συνδυασμό.

Παιχνίδι κέντρου στη συνέχεια του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να «Χτυπούν» και πάλι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και να φτάνουν εν τέλει στη νίκη με 2-0, μιας και αν και η «Ίντερ» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο τέρμα.

Η Κ13 «Μάντσεστερ» έδειξε και πάλι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μιας και επιβλήθηκε με 5-1 του Καμπανιακού, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε τόσο στα τέρματα που πέτυχε, όσο και στις φάσεις που δημιούργησε.

Ευχαριστούμε τον Καμπανιακό για την φιλοξενία, την οποία περιμένουμε να ανταποδώσουμε στο εγγύς μέλλον.

Κάναμε πάσα στον φίλο μας

Γιορτή του ποδοσφαίρου το Σάββατο στο Alexandros Sports Center με το «Φέρε τον φίλο σου»! Τα παιδιά της Ακαδημίας μας από 5 -12 ετών προσκάλεσαν τους φίλους τους στα γήπεδα, τους έκαναν πάσες και σημείωσαν πολλά γκολάκια!

Τα τέσσερα γήπεδα ήταν από νωρίς έτοιμα να υποδεχθούν τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς, με όλο το τεχνικό επιτελείο να δίνει το παρών, και να καθοδηγεί τα παιδιά.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, οι μικροί ποδοσφαιριστές ευχαριστήθηκαν παιχνίδι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά, δηλαδή σύντομα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.