Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΓΑΣ Κιλκίς

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε κι εφέτος στη Θεσσαλονίκη με τον 10ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Χιλιάδες αθλητές, δρομείς αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να συμμετέχει στην διογάνωση έλαβαν μέρος στα 5χμ., στα 10χμ και στον Ημιμαραθώνιο το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος είχε έντονη παρουσία εκπροσωπώντας την πόλη μας. Στα 5000μ. συμμετείχαν ο Σάββας Χνιτίδης και η Στέλλα Παρασκευά. Η εκκίνηση δόθηκε στις 21:30 από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τερματισμό στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ συνολικά στην απόσταση συμμετείχαν 5152 δρομείς. 

Ο Σάββας Χνιτίδης βρισκόταν σε καλή κατάσταση και είχε πολύ καλό ρυθμό αλλά κάποιες έντονες στομαχικές διαταραχές στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα τον ανάγκασαν να ρίξει τελείως το τέμπο του και να τερματίσει απλώς σε χρόνο 21:46. Με αυτή την επίδοση ήταν 79ος στο σύνολο, 61ος από τους άντρες και 3ος στην ηλικιακή κατηγορία του. 

Η Στέλλα Παρασκευά από την άλλη πέρασε την γραμμή του τερματισμού σε 23:52 διαλύοντας το ατομικό της ρεκόρ για σχεδόν δύο λεπτά. Στο σύνολο ήταν 125η, 28η στις γυναίκες και 11η στην ηλικιακή κατηγορία που ανήκε.

Οι δύο δρομείς αντοχής του ΓΑΣΚ άφησαν πολλές υποσχέσεις στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.