Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Άξιος ο νέος Μητροπολίτης Δράμας

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Η χαρμόσυνη αναγγελία της εκλογής του Αρχιμανδρίτου π. Δωροθέου Πάπαρη σε Μητροπολίτη Δράμας κατέκλυσε με αισθήματα χαράς και συγκίνησης τις καρδιές του Ιερού Κλήρου και του Λαού του νομού Κιλκίς και ιδιαιτέρως της Παιονίας, την οποία υπηρέτησε θεαρέστως τα τελευταία τριάντα συναπτά έτη.

Η Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης και το Πολύκαστρο "χάνουν" έναν πνευματοφόρο και χαρισματικό Κληρικό αλλά κερδίζει η Ιεραρχία της Ελλάδος έναν άξιο και δυναμικό Ιεράρχη που καλείται να υπηρετήσει την ιστορική Μητρόπολη της Δράμας, έχοντας ως εχέγγυα την μεγάλη εμπειρία στην ιερατική του πορεία, το αδαμάντινο ήθος του και την ανεξάντλητη αγάπη του για την Εκκλησία.

Εύχομαι ολόψυχα στον νέο Ποιμενάρχη της Δράμας Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο μία πλούσια, ακύμαντη και καρποφόρα ποιμαντορία!

Ενώνω τη φωνή μου με τον Κλήρο και τον λαό αναφωνώντας δικαίως "Άξιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.