Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Πετυχημένη η αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιά

Υπογράφει ο Χαράλαμπος Α. Αθανασιάδης
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου 
Ξυλοκερατιάς
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022,πραγματοποιήθηκε με επιτυχία προγραμματισμένη Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς, στο πολιτιστικό κέντρο όπου εδρεύει, το "παλιό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο". Σε δύσκολους καιρούς για τους συλλόγους με ελάχιστα μέσα και δυνατότητες και περιορισμένες δραστηριότητες και δράσεις πολιτιστικές, φίλοι και μέλη του συλλόγου κατάφεραν για άλλη μια φορά έμπρακτα να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, να παρευρεθούν το πρωινό της Αιμοδοσίας ,να δηλώσουν παρών και να ενισχύσουν έτσι την τράπεζα Αίματος του συλλόγου που λειτουργεί από το 1996. Η ανταπόκριση και η συνέπεια και η προθυμία είναι εντυπωσιακή.

Το Δ.Σ του συλλόγου και ο πρόεδρος νοιώθουν την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστούν κάθε φορά όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό για άλλη μια φορά, χαρίζοντας και προσφέροντας ζωή στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Ένα μικρό δείγμα, αλλά ουσιαστικό ,ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Θερμά ευχαριστώ στους
Μοσχίδη Νικόλαο του Ευθυμίου ,Μοσχίδη Νικόλαο του Γεωργίου ,Ελευθεριάδη Παναγιώτη, Εγγλέζου Χριστίνα, Δρόσο Ιωάννη του Στυλιανού, Βεργίδου Μαρία, Ελευθεριάδη Παναγιώτη του Μαργαρίτη, DODOC-Μοσχίδου Έλενας, Σαρόγλου Παναγιώτη, Αγγελάκη Φώτιου του Γεωργίου, Αγγελάκη Ανατολής [Τόλης], Καραδήμου Δήμου του Παναγιώτη, Σαράντη Γεωργίου του Νικολάου, Αθανασιάδη Ανέστη του Χαράλαμπου,

…..και σε όσες και όσους προσήλθαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τους δόθηκε η δυνατότητα αυτή τη φορά να αιμοδοτήσουν.

Θερμά ευχαριστώ στο συνεργείο αιμοδοσίας [νοσηλευτές ,οδηγό και τον ιατρό] αλλά και στην προϊστάμενη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κιλκίς που μας εξυπηρετούν πάντα με μεγάλη προθυμία τις ημέρες αιμοδοσίας ,αλλά και στη λειτουργία της τράπεζας αίματος όποτε και εάν αυτό χρειαστεί.

Επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία 19 Φεβρουαρίου 2023.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.